27 / 04 / 2024

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.



25 yıllık bilgi ve birikimi ile birbirinden iddialı projeleri ortaya koyan, inşaat sektöründeki markalaşmanın öncü firması Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile el sıkıştı. Sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu BANU EVLERİ markası ile sektörde markalaşmanın önünü açan firma, yüksek kaliteli projeler, iş güvenliğine verdiği önem ve çevre politikalarıyla öne çıkıyor. Feveran İletişim, Hasanoğlu İnşaat’ın yeni projeleri başta olmak üzere, çalışmaları halen devam eden diğer tüm projelerinin iletişimini yürütecek. Feveran İletişim ayrıca Hasanoğlu İnşaat’ın yeni projelerinin lansman süreçlerinden de sorumlu olacak.


Ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirme hizmetleri sunan Feveran İletişim ayrıca dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti veriyor.



Geri Dön