Sektörel

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi. 1993'ten bugüne gayrimenkul ve inşaat sektöründe 10 milyar Türk Lirası yatırımla 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştıklarını dile getiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, 2000’li yıllarda Bahçeşehir’in simgesi haline gelen Banu Evleri projesiyle konutta markalaşma dönemine geçildiğini kaydetti

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 30 seneyi geride bırakan Hasanoğlu Şirketler Grubu; altyapı projeleri konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında faaliyet gösteriyor. 

1993'ten bugüne gayrimenkul ve inşaat sektöründe 10 milyar Türk Lirası yatırımla 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştıklarını dile getiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, 2000’li yıllarda Bahçeşehir’in simgesi haline gelen Banu Evleri projesiyle konutta markalaşma dönemine geçildiğini kaydetti.

2022 yılı projelerinin büyük bir hızla sürdüğünü kaydeden Haluk Hasanoğlu, Banu Evleri Bahçeşehir, Banu Evleri Ispartakule 1, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin satışının tamamlandığını söyleyerek, 2022 yılının ikinci çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 4 projemizin inşaat çalışmalarına başladıklarını söyledi.

2022 yılının son çeyreğinde ise Banu Evleri Bahçekent projemizin inşaat sürecine odaklandıklarını dile getiren Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan oluşan yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

BANU EVLERİ MARKASI İLE KONUT SEKTÖRÜNDE MARKALAŞMA DÖNEMİNE GEÇİLDİ

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun, Bahçeşehir ile özdeşleşen Banu Evleri projesi ile konutta markalaşma dönemini başlattığına değinen Haluk Hasanoğlu yaptıkları tüm işlerde ahlaki ve etik değerlere sadık kaldıklarını dile getirerek, "Hedef kitlemizin ve paydaşlarımızın hakkını koruyarak, karşılaştığımız her sorunu en efektif biçimde çözmeye gayret ettik." dedi.

Yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmak için teknoloji, idari ve Ar-Ge konularında kendimizle yarışarak yeni ürün ve hizmetler geliştirdiklerini kaydeden Haluk Hasanoğlu, bu noktada en önemli misyonlarımızın başında Ar-Ge yatırımları geldiğini belirterek, geleceğin teknolojilerini; estetik ve fonksiyonellikle bütünleştirme vizyonuna yatırım yaparak fark yarattıklarını belirtti.

Banu Evleri'nin Bahçeşehir’in simgesi haline geldiğini belirten Haluk Hasanoğlu, bu başarıdaki en büyük payın da tüm projelerinin, hedef kitlenin ihtiyaçları göz önünde tutularak yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilmesi olduğunu söyledi.

2022 YILI PROJELERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

2022 projeleri hakkında da önemli açıklamalar yapan Haluk Hasanoğlu, Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak 2022’nin ilk çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 1 / 2. Etap projelerini teslim ettiklerini söyledi. 

Hem blok hem de villa konseptinde tasarlanan projenin; 10 bin 400 metrekarelik arsa, 31 bin metrekarelik inşaat alanı ve 8 bin metrekarelik yeşil alana sahip olduğunu dile getiren Haluk Hasanoğlu, ,2 ana blok ve 3 ‘Kent Villası’nda 140 daire ve 2 ticari alanın yer aldığı projenin göl ve doğa manzarasıyla şehrin içinde, şehirden uzak bir yaşam sunduğunu söyledi.

Yılın ikinci çeyreğinde ise Banu Evleri Ispartakule 4 projelerinin inşaat çalışmalarına başladıklarını belirten Haluk Hasanoğlu, 4 bin 700 metrekare arsa alanı ve 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin tek bloktan oluştuğunu söyledi. Aile projesi olarak tasarlanan Banu Evleri Ispartakule 4 projesinde  göl ve doğa manzaralı 70 daire, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle öne çıktığını belirten Haluk Hasanoğlu, projede ayrıca 4 ticari alan yer aldığını söyledi.

2022 yılının son çeyreğinde ise Banu Evleri Bahçekent projelernin inşaat süreci başladığını dile getiren Haluk Hasanoğlu, projenin iki ana blok ve 7 ticari alandan meydana geldiğini söyledi.

9 bin 271 metrekare arsa ve 25 bin metrekare inşaat alanında sahip olan Banu Evleri Bahçekent’te hedef kitleye 2+1 ve 3+1 olmak üzere 84 daire seçeneği sunulduğunu söyleyen Haluk Hasanoğlu, bu projelerinin en önemli avantajlarından birinin de Kanal İstanbul Projesi’ne 900 metre uzaklıkta bulunması olduğunu kaydetti.

BODRUM VE ÇEŞME’YE YENİ YATIRIMLAR GELİYOR


Beykoz ve Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan meydana gelen yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Haluk Hasanoğlu, Çalışmaları tamamlanan projelerinin sırasıyla 2023 yılından itibaren hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Satış ve ciro hedeflerimize ulaşacağımıza yönelik inançlarını tam olduğunu söyleyen Haluk Hasanoğlu, "İstanbul dışında ise Bodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunuyor.” dedi.

Banu Evleri Ispartakule 4 nerede? Banu Evleri Ispartakule 4 fiyat listesi!

Banu Evleri Ispartakule 4 satışa çıktı! İşte dairelerin özellikleri ve fiyat listesi

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!