28 / 04 / 2024

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi kuruldu!


Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.



Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi konusu:
1.Örme ve dokuma olmayan nonwoven kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 2.Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3.Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının imalatı, ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak, defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. 4.Şirket her türlü tekstil ve konfeksiyon malzemeleri ile ürünlerinin toptan ve perakende alımı, satımı, pazarlaması, imalatı, ithalatı, ihracatı ve taahhüdünü yapabilir. 5.Şirket her türlü hayvani, nebati, suni elyaftan, metal ve türevlerinden mamul tekstil ürünleri ve bunların malzemeleri ile iç ve dış giyim eşyalarının; toptan ve perakende alımı, satımı, pazarlaması, imalatı...ve şirketin anasözleşmesinde yazılı diğer hususlar.
 


Geri Dön