İş Fırsatları

Hastanelerde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS’siz üstelik 11.400 TL ile hemen işe başlayın!

Hastanelerde çalışmak isteyen ve iş bulamayan vatandaşlara müjde. KPSS’siz hasta kabul personeli olun. İşte detaylar!KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) puanına ihtiyaç duyulmadan gerekli nitelikleri taşıyan herkes başvuru yapabilir

İŞKUR, hastanelerde hasta kayıt ve kabul görevlileri için bir iş fırsat sunuyor. KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) puanına ihtiyaç duyulmadan gerekli nitelikleri taşıyan herkes başvuru yapabilir. İşte ayrıntılar…

İş arayan vatandaşların ilk baktıkları yer kuşkusuz İŞKUR portalı olmaktadır. İŞKUR, hastanelerde iş arayanlara yeni bir duyuru yaptı.  KPSS şartı olmadan hemen iş sahibi olabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu yani İŞKUR, hastanelerde hasta kayıt ve kabul görevlileri için bir iş fırsatlarını duyurdu. İşe alım süreci 13 ile 28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olup, KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) puanına ihtiyaç bile duyulmaksızın gerekli nitelikleri taşıyan herkesin başvuruda bulunabileceğini açıkladı. Bu iş fırsatının bir diğer en yanı da maaşıdır. Hasta kayıt ve kabul görevlileri en az 11.400 TL gibi önemli bir başlangıç maaşı kazanabilirler.

Bu işe alım, KPSS sınavına girmek zorunda kalmadan profesyonel bir ortamda çalışma şansı yakalamak isteyenler için hastanelerde iş arayanlar için iyi bir haber. Bu iş fırsatı ile İŞKUR, ülkedeki işsizlik oranlarını azaltmayı ve istihdam ihtiyacı olanlara destek sunmayı amaçlıyor.  Nitelikleri karşılayan herkese açık olan bu fırsatın başvuru süreci ise çok basit.

HASTA KAYIT GÖREVLİLERİ İÇİN İŞE ALIM KOŞULLARI!

İŞKUR’UN DİĞER ELEMAN ALIMI!

İŞKUR güvenlik elemanı alımında da bulunuyor. İşte güvenlik elemanı alımı için istenilen şartlar;

T.C vatandaşı olmanız en öncelikli şartlardan biri,

18 yaş ve üstünde olmanız,

Herhangi bir kamu hakkından mahrum olmamanız,

İstihdam için herhangi bir engel durumunun bulunmaması,

En az ilköğretimden mezun olmuş olan kişiler başvuru yapabilir,

Askerlik ile ilişiği kesilmiş olmalıdır.

İş Bankası'ndan AFAD'a ağızları açık bırakacak bağış!

Kısa süreli çalışma ödeneği kimlere verilir? Kısa çalışma ödeneği işsizlik maaşını etkiler mi?