Kent Haberleri

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire! CNN Türk ekibi depremin en çok etkilendiği Hatay’ın İskenderun ilçesinde TOKİ tarafından yapılan örnek daireyi görüntüledi

Hatay İskenderun'daki deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor. CNN Türk ekibi depremin en çok etkilendiği Hatay’ın İskenderun ilçesinde TOKİ tarafından yapılan örnek daireyi görüntüledi. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire...

İSKENDERUN'DA DEPREM KONUTLARI HIZLA DEVAM EDİYOR!

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, hHatay İskenderun'da TOKİ tarafından yapılan örnek daireyi tanıttı.

Öztürk Hatay’ın İskenderun ilçesindeki yayınına başlarken şu ifadeleri kullandı: ''Depremzedelerin gözü kulağı kalıcı konutlarda, bir an önce kalıcı konutlara geçmek istiyorlar, bölgede çalışma devam ediyor. Kalıcı konutların yapım aşaması sürüyor. 

Şu an İskenderun’daki TOKİ’nin yapmış olduğu konutlardayız. Örnek daireyi gezdireceğiz. Kapıdan içeri giriyorum. TOKİ Uzmanı Hüseyin Tuygar bekliyor. Kendisine detayları soracağım." diyerek yapılan 2+1 79 metrekarelik örnek dairenin detaylarını paylaştı.

2+1 79 METREKARELİK ÖRNEK DAİRE!

TOKİ İnşaat Uzmanı Hüseyin Tuygar inşaatı süren konutlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İskenderun hastanesinin de örnek dairenin yanından yapıldığını belirten Tuygar: ''Bitmek üzere, biz de TOKİ olarak 4 bin konutun ihalesini yaptık, yıl sonuna doğu teslimatları yapılacak. 

İçinde bulunduğumuz daire 79 metrekare, 2+1, eşyaları ile dizilmiş bir halde. İnşaat devam ediyor. Bayram olması nedeniyle az da olsa çalışma devam ediyor. Evler deniz manzaralı. Bulunduğumuz bölgede temel atma zor ilerliyor, çok sağlam bir zeminde ilerliyoruz. Buna rağmen yıl sonuna doğru vatandaşları evlerine alacağız.'' dedi.

HATAY'DA 35 BİN KONUTUN İHALESİ YAPILDI!

Hatay'da şuana kadar 35 bin konutun ihalesinin yapıldığını belirten Tuygar: ''Şu ana kadar 35 bin konutun ihalesi yapıldı, bunun 4 bini bulunduğumuz mahallede. Bir andan arazi sorunları çözüldükçe, zemin etütleri yapıldıkça ihaleler devam ediyor.'' dedi.

ÖRNEK DAİREDE SALON 26 METREKARE

Tuygar örnek dairede salonun 26 metrekare, yatak odasının 14 metrekare ve yan tarafta ebeveyn banyosunun olduğunu söyledi.

Öte yandan diğer ilçelerle ilgili de bilgi veren Tuygar ''Belen’de, Antakya’da, Kırıkhan’da hepsinde konut yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor. 

Bodrum, zemin artı 4 katlı olarak planlanıyor. Zemin çok sağlam olduğu için zemin artı 5 ve 6 olarak tiplerimiz var.” dedi.

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ İskenderun Düğünyurdu projesinin ihalesi yapıldı!