28 / 04 / 2024

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....



Hatice Kokçak Fed'in fazş kararı sonrası altın fiyatlarını değerlendirdi.  Piyasadaki baskılama enflasyon ve istihdam verilerine değinen Kolçak ekonomik belirsizlik döneminde yatırımcıyı yönlendirecek önemli değerlendirmelerde bulundu.

ALTIN ALMAK İÇİN BEKLEYENLER DİKKAT!

Hatice Kolçak altın almak için bekleyenlere iki kademeden bahsetti. Altın almak isteyenler için bugünü işaret eden Kolçak ciddi alım fırsatların doğabileceğini açıkladı. Altın fiyatlarında düşüşlerin olabikeceğini açıklayan Kolçak, yatırımcıları uyardı.

Hatice Kolçak tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

ALTIN FİYATLARI BU YIL DAHA DA DÜŞEBİLİR!

Kolçak, belirsizlik ve yüksek enflasyon ortamına karşı yatırımcının altına yönelik talebinin gevşemesi altın fiyatlarının bu yıl daha da düşmesi ihtimalinin olacağını işaret etti. 

Ons altın ve ons gümüşü doğrudan etkileyecek gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Hatice Kolçak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ons altın biraz daha aşağı sarkabilir. 1909 dolar ve altı alım fırsatı görülebilir. Beklenen açıklama gelmediğinde ons altın yükselişe geçebilir.” dedi.

Hatice Kolçak tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

ALTIN FİYATLARI BUGÜN YÜKSELDİ Mİ, DÜŞTÜ MÜ?

Altın piyasasının gözü dün açıklanan Fed faiz kararındaydı. Karar açıklandıktan sonra altın fiyatlarında gerilemeye başladı. Haftanın dördüncü işlem gününde de aşağı yönlü seyrine devam eden altının ons fiyatı şu dakikalarda 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1707 liraya kadar gerilerken yüzde 0,39 değer kaybetti. Çeyrek altın ise 2788 lira, yarım altın 5576 liradan işlem görüyor.  Altın piyasasının gözü bugün açıklanana Merkez Bankası faiz kararında. Piyasaları etkileyecek kritik faiz kararı heyecanla bekleniyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi aşağı yönlü hareket ediyor.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Geri Dön