02 / 05 / 2024

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Hatice Kolçak'tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, gümüş yatırımcıları için önemli tavsiyelerde bulundu. 



Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılmaya devame diyor. Altın fiyatlarının rekor seviyeleri görmesi ile yatırımcıların çoğu gümüşe yöneldi. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gümüş yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. 

Hatice Kolçak tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

ALTIN VE GÜMÜŞ YATIRIMCILARINA ÖNEMLİ TAVSİYELER!

Hatice Kolçak, Amerika'dan gelen istatistiklerin altın fiyatları üzerinde etkili olacağını söylemişti ve dediği gibi de oldu. Dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı.

Altın ve gümüş fiyatları için gene öngörüsünün yukarı yönlü olduğunu belirten Kolçak, altın fiyatlarının  2 bin dolar seviyesine çıkarılmadığı sürece büyük bir yükseliş beklenmemesini söyledi.

Gümüş fiyatları için de aynı durumun geçerli olacağını söyleyen Kolçak, '' Bu hafta boyunca gümüş fiyatlarında dalgalanmalar bekleniyor. Yatırımcılar, günlük hareketleri dikkatle izleyerek, küçük düşüşlerde alım yapmayı düşünebilirler. Çünkü gümüş fiyatlarındaki dalgalanmalar, gram altın fiyatlarına da etki edecektir.'' dedi. 

Hatice Kolçak tan gümüş yatırımcılarına önemli tavsiye!

DOLARIN ALTIN VE GÜMÜŞ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ!

Dolar/TL kurunun gram altın tarafında etkisi olduğunu söyleyen Kolçak, ''her zaman kâr elde etmek önemlidir, bu nedenle yatırımcılar bu süreçleri titizlikle gözlemleyebilirler.'' diyerek  aynı şekilde gümüş fiyatları için de Amerikan borsalarının hareketleri göz önünde bulundurulmasına dikkat çekti.

5 Ağsutos 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? iŞTE GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 5 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

5 Ağustos Cumartesi güncel gümüş alış satış fiyatı yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 23,65 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 20,318 lira, satış fiyatı 20,89 liradan işlem görüyor.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar yerle bir oldu! 5 Ağustos Cumartesi altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön