Kent Haberleri

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar... Kolçak, gram altın için yeni tahminlerini paylaştı

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, ABD'nin enflasyon verilerini açıklamasının ardından ons altın fiyatlarının yükselmesiyle birlikte gram altın fiyatlarında da artış yaşandığını belirtti. Kolçak, gram altın için yeni tahminlerini paylaştı. Gram altının fiyatı ne olacak sorusuna cevap ararken, Hatice Kolçak'ın değerlendirmeleri önem arz ediyor. Peki gram altın fiyatı ne kadar olur? İşte tüm detaylar...

 

HATİCE KOLÇAK'TAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'ın açıklamaları, ABD'de açıklanan enflasyon verilerinin ardından yatırımcıların harekete geçmesine neden oldu. Tüketici enflasyonunun yüzde 5 olarak açıklanması ve aylık enflasyonun yüzde 0,1 olarak duyurulması, altın fiyatlarının hızla yükselmesine yol açtı.

ABD'de aylık enflasyon tahminleri yükselmeye devam ediyor ve son artışla birlikte aylık enflasyon oranı yüzde 0,4 seviyesine çıktı. Yıllık çekirdek enflasyon ise yüzde 5,6 artış gösterdi. Bu veriler bankacılık sektöründe büyük bir krize neden oldu. Altın, güvenli yatırım aracı olarak tercih edildi ve altın fiyatları aniden yükseldi. Bu gelişmeler sonrasında ABD Merkez Bankası (FED), en az bir kez daha faiz artırımına gitme kararı aldı ve ilerleyen dönemlerde de bu durumun devam edebileceği konuşuluyor.

GRAM ALTIN FİYATI BEKLENTİNİN ALTINDA!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, ABD'nin açıkladığı enflasyon verileriyle ilgili olarak altın ve para piyasalarıyla ilgili önemli tahminlerde bulundu ve yatırımcılarla paylaştı. Kolçak, gram altının 1.220 TL civarında seyrettiğini ve bu seviyenin bir destek noktası olarak öne çıktığını belirterek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Uzun vadeli düşünen yatırımcıların panik yapmalarına gerek olmadığını vurgulayan bir analiz yayınlandı. Analizde altın yatırımı yapmak isteyenlerin yanı sıra, gümüş yatırımının da uzun vadede avantajlı olabileceği belirtildi. Gümüşün ons fiyatının 26-27 dolar seviyelerinin önemli bir rol oynadığına dikkat çekildi.

"O FİYATA GELİNCE GRAM ALTINLARI SATACAĞIM!"

Altın ve gümüşün yükseliş eğiliminde olduğunu söyleyen uzman, aynı şeyin Bitcoin için de söylenebileceğini söyledi ve ons fiyatının 2020 dolara yükseldiğini vurguladı.

Altın ve finans piyasaları uzmanı ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altının gramının fiyatının 1.800 lira olmasını beklediğini söyledi. Altın fiyatlarının 1.800 TL`ye gelmesiyle birlikte satış yapmayı düşündüğünü duyurdu.

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!
İslam Memiş, kırmızı alarm vererek yarın için dikkat çekti! Son dakika, acilen bakın!
İş Bankası'ndan yeni kampanya! Son dakika vererek peş peşe açıklandı! Acilen bakın!