Kent Haberleri

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi. Meteoroloji, 14 il için ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu

Yarın yurt genelinde sağanak yağış bekleniyor, özellikle İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli yağış olması bekleniyor. Meteoroloji, 14 il için ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

 

İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yoğun yağışlar olması bekleniyor. Marmara, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Kuvvetli yağışların Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Çankırı, Ankara’nın kuzey ve doğusu, Kırıkkale, Çorum, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Kars, Ardahan, Iğdır, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer görülmesi bekleniyor.

14 İL İÇİN PEŞ PEŞE AÇIKLANDI!

Meteoroloji, 14 il için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yarın Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Çankırı, Ankara’nın kuzey ve doğusu, Kırıkkale, Çorum, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt, Kars, Ardahan, Iğdır, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışların olması bekleniyor. Bu durum ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım, hortum ve ulaşımda aksamalara neden olabilir. Bu nedenle dikkatli ve tedbirli olunmalı.

HAVA DURUMU!

Marmara Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı.

Ege Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak yağışlı.

Akdeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerde yerel sağanak yağışlı.

İç Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı. Ankara, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Batı Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak yağışlı. Bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerde yerel sağanak yağışlı.

Doğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak yağışlı. Kars, Ardahan, Şırnak, Hakkari ve Iğdır çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Parçalı ve çok bulutlu, doğu kesimlerde yerel sağanak yağışlı. Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!
Yatırımcıların merakla beklediği dolar kurunda hareketlilik devam ediyor! 
Aile Bakanlığı'ndan Mayıs 2023'te 7.800 TL'lik müjdeli haber: Yeni ve farklı bir ödeme geliyor!