Beyaz Eşya

Havalar ısındı, klimalar çalıştı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz yaklaşırken vatandaşların en çok fiyatını merak ettiği beyaz eşya ürünü klimalar oluyor. Samsung klimalar her metrekareye çözüm sağlayan modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 fiyat listesi. Alanınızın metrekaresine göre size çözümler sunuyor

‘Temiz ve Serin Hava’ sloganıyla yola çıkan Samsung çeşitlilik konusunda oldukça iddialı. Alanınızın metrekaresine göre size çözümler sunuyor. Inverter Teknolojisi ile büyük bir tasarruf imkanı sağlayan klimalar kompresör sık sık devreye girip çıkmadan istenen sıcaklığı da koruyabiliyor. Bu sayede elektrik dalgalanmalarının önüne geçiyor.

A++ enerji sınıfıyla az elektrikle daha çok verim almanıza olanak sağlıyor. Peki sıcak yaz günlerine adım attığımız bu günlerde Samsung klimaların fiyatları ne kadar. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat tablosu.

 

Sıcak yaz günlerini serin bir şekilde geçirmek isteyenler şimdiden klima aramasına başladı. İşte Samsung klimaların 26 Nisan 2022 güncel fiyat tablosu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Nisan 2022 02:25 tarihinde yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14.80, euro 15,86, altının gramı ise 910 TL değerinde. 

Homend filtre kahve makinesinde 500 TL indirim!

Arnica Tesla Plus toz torbasız süpürge Teknosa'da indirimli fiyatıyla satışta!

Turkcell Pasaj'da Electrolux Çamaşır Makinesi Süper Fiyatıyla satışa çıktı!