Genel

Havalar ne zaman düzelecek? İstanbul'da havalar ne zaman ısınacak? Havalar ısınacak mı?

Havaların ne zaman ısınacağı, ne zaman sıcak havaların geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte merak edilen detaylar!

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 31 Mayıs ile 6 Haziran tarihleri arasında paylaşılan hava durumu raporunda, batı bölgelerde mevsim normalleri altında seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artarak ülke genelinde mevsim normallerinde seyredeceği belirtiliyor.

İşte İstanbul, Ankara ve İzmir 5 günlük hava durumu tahminleri…

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNLER!

İSTANBUL HAVA DURUMU!

31 Mayıs Çarşamba Günü; Çok bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 18 derece olacağı öngörülüyor.

1 Haziran Perşembe Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 24, en düşük sıcaklığı ise 17 derece olacağı öngörülüyor.

2 Haziran Cuma Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 17 derece olacağı öngörülüyor.

3 Haziran Cumartesi Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 17 derece olacağı öngörülüyor.

4 Haziran Pazar Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 17 derece olacağı öngörülüyor.

ANKARA HAVA DURUMU!

31 Mayıs Çarşamba Günü; Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 24, en düşük sıcaklığı ise 13 derece olacağı öngörülüyor.

1 Haziran Perşembe Günü; Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 21, en düşük sıcaklığı ise 13 derece olacağı öngörülüyor.

2 Haziran Cuma Günü; Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 13 derece olacağı öngörülüyor.

3 Haziran Cumartesi Günü; Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 21, en düşük sıcaklığı ise 15 derece olacağı öngörülüyor.

4 Haziran Pazar Günü; Gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 23, en düşük sıcaklığı ise 15 derece olacağı öngörülüyor.

İZMİR HAVA DURUMU!

31 Mayıs Çarşamba Günü; Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 26, en düşük sıcaklığı ise 17 derece olacağı öngörülüyor.

1 Haziran Perşembe Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 27, en düşük sıcaklığı ise 18 derece olacağı öngörülüyor.

2 Haziran Cuma Günü; Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 27, en düşük sıcaklığı ise 19 derece olacağı öngörülüyor.

3 Haziran Cumartesi Günü; Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 25, en düşük sıcaklığı ise 18 derece olacağı öngörülüyor.

4 Haziran Pazar Günü; Parçalı bulutlu, günün tahmin edilen en yüksek sıcaklığı 28, en düşük sıcaklığı ise 18 derece olacağı öngörülüyor.