Beyaz Eşya

Havalar soğudu gözler UFO arıyor! İşte UFO 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Havaların soğuması ile birlikte gözler elektrikli ısıtıcılara çevrildi. Sektörde önemli yer tutan UFO ürünleri de piyasadaki koltuğuna yeniden oturdu. Peki UFO fiyatları bu yıl nasıl olacak? İşte güncel UFO fiyat listesi... Klasik ısıtıcı çeşitlerinden tasarımları ile uzaklaşan UFO tercih edenlere kullanım kolaylığı sunuyor

hareket edilebilir ya da duvarınıza kolaylıkla uyum sağlayabilir modelleri ile UFO müşterilerin göz bebeği olmaya devam ediyor. Klasik ısıtıcı çeşitlerinden tasarımları ile uzaklaşan UFO tercih edenlere kullanım kolaylığı sunuyor. Şık tasarımları ile evinizde ya da ofisinizde göze takılmadan ısıtah UFO fiyatları peki bu kış cep yakacak mı?

Sizin için almak isteyebileceeğiniz UFO modellerini ve güncel fiyat listesini çıkarttık.

Aldığınız takdirde sadece birkaç dakika içerisinde kurulumunu sağlayabileceğiniz ısıtıcınız hemen sizi ısıtmaya başlayabilir.


UFO kalitesi ilk kez kullanımda dahi kendini gösteriyor ve hızlı teslimatlarıyla göz dolduruyor.

UFO Isıtıcı Fiyatları ve Modelleri

Tek yapmanız gereken yaşam alanlarınıza uygun UFO'yu seçmek olacak. UFO duvar tipi ısıtıcı çeşitleri arasından size uygun modelleri belirlemek ve satın almak  size kalmış. Tamamı yeni nesil teknolojiler ile geliştirilen bu modeller ile açılır açılmaz ortamın ideal ısı düzeyine kavuşmasını kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Sizlere daha farklı modeli bu özel koleksiyonda sunuyor ve böylelikle ihtiyacınıza en uygun olan tasarımı kolaylıkla satın almanızı sağlıyoruz. 

UFO Klasik ısıtıcı çeşitlerinden çok daha farklı ve avantajlı olan ısıtma sistemlerini evlerden ofislere, atölyelerden işletmelere kadar birçok alanda kullanıma sunuyor.

İŞTE SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ 2022 UFO FİYAT LİSTESİ

UFO İzohips Fanlı Isıtıcı
630,00 TL

UFO Micatronic 2400 W Kule Tipi Isıtıcı

2.690,00 TL

UFO S/3000 W UK Duvar Tipi Isıtıcı
3.450,00 TL

UFO S/3000 W UK Duvar Tipi Isıtıcı
3.450,00 TL

UFO Ayarlanabilir Çok Amaçlı Stand
400,00 TL

ALF NM02EN Hava Nemlendiricili Buhar Makinesi
630,00 TL
UFO CITY CT-23 Termostatlı Isıtıcı
1.865,00 TL


Ayrıntılı bilgi için UFO

Editör Notu: Bu haber 23 Eylül 2022 tarihinde saat 08.50'da yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 35 kuruş, euro 18 lira 03 kuruş, altının gramı ise 984 lira değerindedir.

Faiz artıran merkez bankaları sadist mi? Merkez bankaları neden faiz artırıyor?

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 844 yeni konut geliyor!

1 dolar 10 gün sonra işte bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı!