22 / 06 / 2024

Hayat Foça'da teslimler yıl sonunda! Yüzde 50 peşinatla!

Hayat Foça'da teslimler yıl sonunda! Yüzde 50 peşinatla!

İzmir Foça'da yükselen Hayat Foça projesinde teslimlerin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede 103 adet konut bulunuyor. 



Antik kent Foça’nın tarihi dokusuna yakışır, merkezinde hayatın ve insanın olduğu bir proje olarak lanse edilen Hayat Foça projesi Sold Proje imzası taşıyor. 103 adet konuta yer verilen Hayat Foça projesinde teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Hayat Foça projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

Peki Hayat Foça projesinde ye alan konutların fiyatları ne kadar? Hayat Foça projesinde hangi sosyal alanlara yer veriliyor? 

Hayat Foça da teslimler yıl sonunda! Yüzde 50 peşinatla!

Hayat Foça projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Teslimleri yıl sonunda gerçekleştirilecek olan Hayat Foça'dan konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 2 ya da 3 ay vadeyle ödeyebiliyor. 

Hayat Foça da teslimler yıl sonunda! Yüzde 50 peşinatla!

HAYAT FOÇA NEREDE?

Hayat Foça projesi İzmir’in Antik Kenti Foça ilçesinde, şehir merkezine 40 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. İstanbul  İzmir  mesafesini üç saat otuz dakikaya indiren yeni otobanın Menemen çıkışı üzerinde yükselen proje aynı zamanda birçok farklı sayfiye beldesine de otoban ile ulaşım kolaylığı da sağlıyor.

Sold Proje Hayat Foça projesinde; Açık ve kapalı yüzme havuzu, spor sahası ve yürüyüş parkuru, açık barbekü alanı, oyun parkları ve ağaç evler, sosyal tesis, evcil hayvan parkı, güvenlik ve 
otopark bulunuyor. 

Web: https://hayatfoca.com/
Telefon: 0532 582 63 84


Geri Dön