02 / 05 / 2024

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim?

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı

Proje: Hayat Park Halkalı

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılı olarak planlanıyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Halkalı'da yer alan Hayat Park İstanbul'da teslimler 2014 sonunda yapılacak



Hayat Park İstanbul projesi, Avrupa Yakası içinde Halkalı'da inşa ediliyor. Hayat Park İstanbul ne zaman teslim sorusundan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Hayat Park İstanbul Halkalı projesi, Atamer İş Ortaklığı ve Bayrak Alkan işbirliğiyle inşa ediliyor. Halkalı Hayat Park projesi içinde 2 blok bulunuyor. 


Hayat Park İstanbul Halkalı satılık konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje kapsamında 114 daire yer alıyor. 


 Hayat Park İstanbul ne zaman teslim?


Hayat Park İstanbul Halkalı fiyat listesi!

112 metrekare 2+1'lerin fiyatları 210 bin TL'den, 

141 metrekare 3+1'lerin fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. 


Hayat Park İstanbul ne zaman teslim?

Hayat Park İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 senesinin son çeyreği olarak belirlendi.  Hayat Park Halkalı  ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Projede oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark ve fitness center yer alıyor. 


Hayat Park Halkalı adres: Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece İSTANBUL 


Hayat Park Halkalı iletişim

Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: www.hayatparkistanbul.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön