Kim Kimdir?

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayrettin Çaycı’nın biyografik bilgisi...

 

HAYRETTİN ÇAYCI KİMDİR?

Hayrettin Çaycı, 1943 yılında Kilis’te dünyaya geldi.

HAYRETTİN ÇAYCI HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDU?

Hayrettin Çaycı, ilk ve orta eğitimini Kilis’te tamamladıktan hemen sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’ni kazandı ve burada Metalurji Yüksek Mühendisi unvanı ile mezun oldu.

HAYRETTİN ÇAYCI İŞ HAYATI!

Hayrettin Çaycı, üniversitedeyken burs aldığı Rabak A.Ş’de 1967 ile 1973 yılları arasında Teknik Şef olarak çalışmaya başladı.

Yurt içinde de çeşitli iş, sosyal kulüp ve derneklerde aktif görev yapmaktadır.

HAYRETTİN ÇAYCI’NIN BİLDİĞİ DİLLER!

Hayrettin Çaycı’nın bildiği diller arasında İngilizce bulunmaktadır.

DEMİSAŞ DÖKÜM NE ÜRETİYOR?

Demisaş’ın ilk yıllarından beri büyük bir büyüme stratejisi doğrultusunda kurulmuştur. 1990`lardan bu yana yatırımları ile bugün yıllık 80 bin ton üstünde üretim kapasitesine gelmiştir. Bu büyümenin kilometre taşları olarak da Demisaş, 1989 yılında buzdolabı kompresörü, 1994 yılına gelindiğinde otomotiv parçaları, 2001 yılında fren emniyet parçaları ve 2010 yılında ağır taşıt fren parçaları üretmeye ilk olarak başlamıştır.

Demisaş, bugün, saygınlığı ve güvenilirliği ile Avrupa otomotiv endüstrisinin tüm tanınmış markaları, geniş yelpazeli fren ve emniyet parçalarında içinde olduğu gri, sfero ve vermiküler döküm ihtiyaçları için Demisaş`la işbirliği yapıyor.

DEMİSAŞ DÖKÜM NEREDEDİR?

DEMİSAŞ DÖKÜM Şirketi, Bilecik'te bir dökümhane işletiyor.