27 / 04 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan: '' Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresi uzatıldı.'' ifadesini kullandı.



Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan yaptığı son dakika açıklamasında; "Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz." dedi. Bakan Elvan, "Böylece Türk Lirası mevduatların cazibesini artırmaya ve ters dolarizasyonu desteklemeye devam edeceğiz." mesajını verdi.

A Haber'de yer alan habere göre; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan yaptığı son dakika açıklamasında; "Türk Lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz." dedi.

Bakan Elvan, "Böylece Türk Lirası mevduatların cazibesini artırmaya ve ters dolarizasyonu desteklemeye devam edeceğiz." mesajını verdi.

 Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan duyurdu: O süre uzatıldı!

Kira stopaj indirimi resmen süresi uzatıldı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön