Yazlık

Hebil 157 Bodrum projesinde satışlar devam ediyor!

Hebil 157, Bodrum Göltürkbükü’ne komşu koylardan biri olan Hebilköy’de inşa ediliyor!

 

Aytaç İnşaat tarafından Bodrum Göltürkbükü’ne komşu koylardan biri olan Hebilköy’de inşa edilen Hebil 157 projesindeki villalar Sotheby’s International Realty’nin Türkiye ofisi tarafından satılıyor. 

 

Hebil 157 projesinde konutların alanları 930 metrekare ile 1058 metrekare arasında değişiyor. Toplam 5 villanın bulunduğu Hebil 157 projesinde inşaat devam ediyor.

Toplam arazi büyüklüğü 5 bin metrekare olan Hebil 157 projesinde villalar 4 oda ve 2 salondan oluşuyor. Ayrıca villalarda altı adet banyo, tuvalet, müstakil açık yüzme havuzu ve dört araçlık garaj bulunuyor.

Hebil 157 projesi, asimetrik çizgileri geometrik formlarla buluşturan dekonstrüktivist mimarisiyle dikkat çekiyor. Hebil Koyu’nun dingin manzarasına bütünüyle hakim olan villalar, kendilerine özgü konumlarıyla manzaraya farklı açılardan bakıyor. Topraktan çıkıp toprağa dönen birer spiral gibi tasarlanan villalar, hemen arkalarında bulunan yoldan kesinlikle görülmüyor.

Hebil 157 projesindeki villalar, özel yüzme havuzları ve yöresel bitki örtüsü ile donatılmış peyzajı, golf arabası ile 2 dakikada ulaşılabilen sahili ve yüzer iskelesi ile ayrıcalıklı bir yaşam keyfi sunuyor. Evlerin cam cephesi tüm manzara ve ışığın içeri dolmasını sağlıyor.  Murano camından Scic marka mozaiklerle döşenen ve evin bahçe katındaki her odasından görülebilen 48 metrekarelik havuz, asimetrik çizgisiyle adeta ufka doğru uzanıyor ve sonsuzluk hissi veriyor. İnşaattan önce arazide var olan zeytin ağaçlarıyla yaratılan bahçe ise, villa sahiplerine huzurlu ve keyif dolu yaşamlarında rahat bir nefes aldırıyor.  

Villa Özellikleri:

Oda : 4+2
Banyo + WC : 6
Müstakil Yüzme Havuzu (açık)
Garaj : 4 Araç (açık)

(212) 291 1616

 www.sothebysrealty.com.tr

Nagihan Arat