Ekonomi

Hedeflerini büyük koydular, ihracatta şampiyon oldular! Tam 1 milyar 250 milyon dolarlık ihracat!

Geçen yıl meyve sebze ihracatında zirveyi zorlayan Ege Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği, bu yıl miktarı daha da artırarak 1 milyar 400 milyon dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor.Birlik, geçen yıl 1 milyar 250 milyon dolar değerinde ihracat  yapmayı başardı

Bölgenin lezzetli sebze ve meyvelerini dünyanın çeşitli ülkelerine taşıyan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği, 2022 yılında ihracatını yüzde 6 oranında arttırdı. Birlik, geçen yıl 1 milyar 250 milyon dolar değerinde ihracat  yapmayı başardı.

Yapılan çalışmaları anlatan ve 2023 yılı hedefleri hakkında bilgi veren Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Cumhuriyetin 100. Yılının kutlanacağı 2023 yılı için 1 milyar 400 milyon dolar ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Uçak,  geçen yılın değerlendirmesini yaptığı konuşmasında, 2022 yılının, yaş meyve sebze ve meyve sebze mamulleri sektöründe bütün olarak değerlendirildiğinde tatmin edici bir yıl olduğunu kaydetti.

Beklenen haber geldi! İlköğretim ve ortaöğretim bursları yattı mı? Kaç lira ödenecek?

MTV borçları da siliniyor mu? Yapılandırma nasıl olacak?

Ak Parti’den son dakika açıklaması geldi! Staj süresi EYT’ye sayılacak mı?

Memur ve emeklinin maaş farkı kaç TL yatacak?

Piyasada sıfır araçtan sonra kriz ikinci el satışlara da sıçradı!

Maaşa zam tüketicide güveni yükseltti!