03 / 05 / 2024

Heidi Klum, Franke'nin marka yüzü oldu!

Heidi Klum, Franke'nin marka yüzü oldu!

Top model Heidi Klum, mutfak ve banyo sistemleri üreticilerinden biri olan İsviçreli Franke'nin marka yüzü oldu. Tüm dünyada 100. kuruluş yıldönümünü kutlayan marka, 1999 yılından beri faaliyet gösterdiği Türkiye'de yatırımlarını artıracak.



Ünlü model lüks mutfak ve banyo sistemleri üreticisi Franke'nin marka yüzü oldu

Top model Heidi Klum, mutfak ve banyo sistemleri üreticilerinden biri olan İsviçreli Franke'nin marka yüzü oldu.

Tüm dünyada 100. kuruluş yıldönümünü kutlayan marka, 1999 yılından beri faaliyet gösterdiği Türkiye'de yatırımlarını artıracak.
İstanbul/Gebze'de yönetim merkezi ve Manisa'da üretim tesisi bulunan Franke'nin Türkiye Genel Müdürü Özgen Özkan, Türkiye'nin Franke'nin 5. büyük pazarı olduğunu söyledi.

Manisa'daki fabrikanın dünyanın en büyük 5 davlumbaz fabrikasından biri olduğunu, yılda 1.5 milyon davlumbaz ürettiğini belirten Özkan 'Grup, Manisa fabrikası kurulduktan sonra çin ve İspanya'daki fabrikalarını kapattı' dedi.

Fabrikanın 60 dönüm arazi üzerine kurulu olduğunu, 120 dönüm boş arazinin de bundan sonraki yatırımlar için beklediğini belirten Özkan, Franke ve Dominox markalarının yanı sıra yeni bir markayı, bir ya da iki sene içinde devreye alacaklarını kaydetti.

Habertürk


Geri Dön