27 / 04 / 2024

Hekim Holding İstanbul 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Hekim Holding İstanbul 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. şirketleri ile İstanbul 38. Yapı Fuarı’nda..



Hazır yapı sektörünün öncü şirketlerini bünyesinde bulunduran Hekim Holding, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 38. Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. ile katılıyor. Ulusal, uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getiren ve yapı teknolojileri zirvesi haline gelen Yapı Fuarı’nda; Hekim Holding'in lider şirketleri sektöre kazandırdıkları yenilikleri fuara taşıyor.


Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan HEKİM, "8 şirket ve 8 işletme ile sektörde önemli bir rolümüz var, yenilikçi ve girişimci yönümüz ile adımızdan söz ettiriyoruz" ifadesini kullandı.  "Hekim Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren tüm şirketlerimiz, girişimcilik ve sürdürülebilirlik merkezinde hızla devam ediyor. Hekim Holding’in hazır yapı sektöründeki gücü; her biri alanında uzman grup şirketleri, yüksek kapasiteli entegre tesisleri, çözüm odaklı profesyonel yaklaşımı ile grup şirketlerimizin birlik ve tamamlayıcı özelliğinden geliyor. Müşterilerimizin, iş ortaklarımızın beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmetler sunuyoruz. Çevreci yaklaşımımız ile kalitemizden asla ödün vermiyoruz. Bu konudaki duyarlılığımız ile dünya genelinde hizmet veren, sektörün en önemli şirketleri arasında yer alıyoruz"  dedi. 


Hekim Holding olarak, 170.000 m²’lik üretim alanı, 17.000 m²’lik  hazır yapı tanıtım alanı, 1.000'den fazla çalışanımız, 6 kıtada 90'a yakın ülkeye ihracatımız, yurt içi ve yurt dışında 100'den fazla bayimiz ve 42.000'in üzerinde referansımız ile gelişimi desteklediklerini vurguladı. 



Geri Dön