03 / 05 / 2024

Helenium Boutique daire fiyatları!

Helenium Boutique daire fiyatları!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Boutique

Daire teslimlerinin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanan Helenium Boutique Evleri Başarır İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İşte satış süreci devam eden Helenium Boutique daire fiyatları...



Helenium Boutique konut projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Helenium Boutique Rezidans projesinde konutların alanları 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar çıkıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de inşa ediliyor.


Helenium Boutique daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiyor. Projede yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları,  çocuk oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Toplamda 148 adet daireden meydana gelen  Helenium Boutique  Kurtköy Evleri 'nin ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinat ödeniyor, kalan tutar için ise 24 aya varan vade farksız taksit yapılıyor.


Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin 2017 yılı başında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Helenium Boutique Evleri nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique Residence satış ofisi

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön