Proje Güncel

Helenium Boutique görselleri!

Helenium Boutique projesinde satışlar başladı. 2017 yılının başında teslim edilecek olan projede daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. İşte Helenium Boutique görselleri...

Başarır İnşaat tarafından hayata geçirilen Helenium Boutique projesi Pendik - Kurtköy'de inşa ediliyor. 4 blok olarak yükselen proje 6 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Projede 148 tane daire bulunuyor. 


2017 yılının ilk aylarında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy projesinde dairelerin fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. 


Daire alanlarını 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değiştiği Helenium Boutique projesinde yüzde 35 peşinat ödendiğinde, kalanı için 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Helenium Bouqiue projesinde yer alan ortak yaşam alanları arasında fitness center, spor alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları mevcut. 


Helenium Boutique görselleri


http://www.heleniumboutique.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com