02 / 05 / 2024

Helenium Garden nerede!

Helenium Garden nerede!

Firma: Başarır İnşaat

Proje: Helenium Garden

Helenium Garden nerede, nasıl gidilir, teslim tarihi gibi merak ettiğiniz tüm konular haberimizin devamında yer alıyor...




Başarır İnşaat güvencesiyle İstanbul Pendik Kurtköy'de yükselen Helenium Garden Konutları 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kurtköy  Helenium Garden  nerede sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


Pendik Helenium Garden'da satışa çıktığı ilk günden en çok ilgi gören stüdyo ve 1+1 daire tipleri oldu. Helenium Garden projesinin yüzde 20'lik bölümü ilk 5 günde sahiplerini buldu.


Helenium Garden Evleri 280 daire barındırıyor. Projenin her katını çepeçevre saran bahçeler alıcılarına huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.


Helenium Garden Kurtköy'de daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Helenium Garden'da satılık konutlar 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Konut fiyatlarının telefonda söylendiği Helenium Garden nerede sorusunun cevabı olarak Kurtköy gösteriliyor. Kurtköy Helenium Garden ulaşım konusunda çok rahat bir bölgede bulunuyor. 5 ayrı koldan ulaşılabilir tek bölge özelliğini taşıyan Pendik Kurtköy E-5 ve E-6 yollarının ortasındaki konumuyla da dikkat çekiyor.


Helenium Garden nerede:


Helenium Garden, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 5 dakika mesafede yer alıyor. 


1.000 metrekarelik bir alışveriş merkezine de sahip olacak Helenium Garden nerede:


Adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:3 Kurtköy/ Pendik/ İstanbul


Helenium Garden ulaşım krokisi:

 

Helenium Garden nerede!


Kurtköy Helenium Garden projesinin 2014 sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Telefon: 0216 702 10 00

Web Adresi: www.heleniumgarden.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön