05 / 05 / 2024

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, öngörülerine devam ederken, 2023 yılında gram altının fiyatını açıkladı. Memiş, bunun yanı sıra gram altına dair hiçbir yer bulunmayacak bilgileri de paylaştı. İşte detaylar…



Altındaki soru işaretleri devam ediyor. Bugün itibarıyla 1040’lı seviyelerden 1030’lu seviyelere inen gram altın yatırımcıların ve vatandaşların kafalarındaki soru işaretlerine sebep oluyor. Durum böyle olunca yatırımcıların bütün ilgisi ekonomist ve uzmanların üzerinde oluyor.

Açıklamaları ile milyonlarca insanın takipçisi olduğu İslam Memiş altın üzerine öngörülerine devam etti. Memiş, özel olarak önümüzdeki yıl yani 2023 yılında altının fiyatının ne kadar olacağına yoğunlaşırken, piyasa hakkında vatandaşları da uyarmayı sağladı.

Memiş, gram altının nasıl hesaplandığını, “Küresel piyasalarda altın için ons birimi üzerinden hesaplama yapılırken, gram altın fiyatının değişimi, ons altın fiyatı ve doların Türk Lirası’nın karşısındaki sayısal değeri üzerinden belirlenir.

Örnek olarak; altının ons fiyatı yükselişe geçerken dolar kuru, Türk Lirası karşısında sabit kalır ise gram altının fiyatı yükselir veya ons altının fiyatı yükselişe gereken dolar kuru, Türk Lirası karşısında değer kaybeder ise o vakit gram altının fiyatı geriler” ifadeleri ile açıkladı.

Hem yıl sonu hem de 2023 yılı gram altın fiyatını öğrenin! Bu bilgi hiçbir yerde yok


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön