İş Fırsatları

Hemen en az 5.000 lira maaşla 70 kamu personeli alınacak! Bu tarihleri sakın kaçırmayın! E-devletten başvurabilirsiniz!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü 70 Mühendis, Tekniker ve Teknisyen alımı yapacak. Başvuru alımının devam ettiği pozisyonlar için son başvuru tarihi ne zaman? İşte başvuru şartları ve son başvuru tarihi... Geçtiğimiz günlerde resmen yayımlanan olan Kamu Personeli Alımı ilanına göre MTA ( Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapılacağı belirtilmişti

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada personel alımı yapacağını açıklamıştı.  Geçtiğimiz günlerde resmen yayımlanan olan Kamu Personeli Alımı ilanına göre MTA ( Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapılacağı belirtilmişti.

Peki başvuru alımının devam ettiği pozisyonlar için son başvuru tarihi ne zaman? İşte başvuru şartları ve son başvuru tarihi...
 

MTA başvuru için adaylardan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arıyor.  Ayrıca KPSS'den mezuniyete göre en az 70 puan almış olma şartı da aranıyor. 

İsinolsacom'un aktardığına göre, söz konusu pozisyon için başvurular 16 Mayıs 2022 tarihi ile başlamıştı. Yayımlanan ilan için son başvuru tarihi 27 Mayıs 2022 olarak belirlendi.

Peki söz konusu pozisyonlar için başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Başvurular nasıl yapılıyor?

Adaylar başvurularını Elektronik ortamda yapacak. 

Başvuru Ekranı için tıklayınız

Başvuru 1. Adım: Yukarıdaki ekranı kullanarak e-Devlet sistemi ile giriş yapmanız gerekiyor. 
Başvuru 2. Adım: Çıkan ekranda " Yeni Başvuru " butonuna tıklayarak adımı geçmeniz gerekiyor.
Başvuru 3. Adım: " MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ - 657/4B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI " için " Başvur" yazısına tıklayarak ilanın detaylarına ulaşıp adımlarınızı ilerletmeniz gerekiyor. Sistemin gerektirdiği bilgileri doldurarak başvuruları tamamlayabilirsiniz.

En az ilkokul mezunu, 7000-8000 TL maaşla 111 bin işçi alınacak! Hemen başvurun!

Hemen 65 yaşına kadar ilkokul mezunu çok sayıda personel alınacak! Belediye şirketi iş ilanını acil koduyla duyurdu!

Devlet memuru olmak isteyenler dikkat! MEB 750 personel alacak! Başvurmak için geç kalmayın!