28 / 04 / 2024

Hemen teslim ucuz daireler 2013!

Hemen teslim ucuz daireler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için hemen teslim ucuz daireleri araştırdık. İşte yeni sahiplerini ağırlamayı bekleyen düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan hemen teslim ucuz daireler...



Kiradasınız ve hemen evinizi alıp taşınmak istiyorsunuz ya da bir an önce satın aldığınız evden kira geliri elde etmek istiyorsunuz. Ama alacağım ev biraz da ekonomik olsun diyorsunuz. Anahtar teslim dairelerin fiyatları maketten satın alınan dairelere göre daha yüksektir. O nedenle topraktan ev satın almak daha avantajlı olabiliyor. Fakat hemen teslim durumda olan uygun fiyatlı konut projeleri de yok değil. Bu haberimizde emlakkulisi.com takipçileri için hemen teslim ucuz daireleri araştırdık. Uygun fiyata ev sahibi olmak istiyorsanız işte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan hemen teslim ucuz daireler...


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Beylikdüzü Crown Tower'da 89 bin TL

Crown Tower Beylikdüzü'nde Babacan Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Beylikdüzü Crown Tower projesinde daireler 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 420 konuttan oluşan projede stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 8 bin metrekare alan üzerinde bükselen Crown Tower Beylikdüzü projesinin sosyal olanakları arasında ise buhar odası, fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve kapalı otopark bulunuyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Esenyurt Barış Life 1'de 110 bin TL

Barış Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Barış Life 1 projesinde konutlar 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Esenyurt Barış Life 1 projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 8 dönüm alan üzerinde yükselen Barış Life 1 Esenyurt projesi, 9 ve 10 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Barış Life 1 Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, Türk hamamı ve kafe bulunuyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Kurtköy Mini Point'te 113 bin TL. Yaşam başladı

Anadolum İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Mini Point projesinde hemen teslim durumda olan daireler 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Kurtköy Mini Point projesined firma bünyesinde de vadelendirme yapılıyor. Toplam 132 konuttan oluşan projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri yer alıyor. Mini Point Evleri Kurtköy'de stüdyo daireler 45 metrekare ile 60 metrekare, 1+1 daireler 67 metrekare ile 82 metrekare, 2+1 daireler ise 90 metrekare ile 105 metrekare arasındaki büyüklükte tasarlanıyor. Yaşamın başladığı Minipoint Kurtköy projesinde fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkurları ve kapalı otopark bulunuyor.


Hemen teslim ucuz daireler 2013!

 

Pendik Meranis Park'ta 115 bin TL'ye 1+1

ARTOS Group Meranis İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilen Meranis Park projesinde konutlar 115 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3 bin 200 metrekare alan üzerinde yükselen Pendik Meranis Konutları projesi 4 katlı 3 bloktan oluşuyor. 1+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Pendik Meranis Park Konutları'nda yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede, çok amaçlı spor alanları,  24 saat güvenlik hizmeti, yeşil alanlar ve 86 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. Meranis Park projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 kilometre mesafede konumlanıyor.


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Tuzla Çamlıbel Sitesi'nde 130 bin TL'ye 2+1

M.Yılmaz İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Çamlıbel Sitesi'nde konutlar 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Tuzla Çamlıbel Sitesi'nde kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede konutların tamamı 2+1'lerden oluşuyor. 4 bin 280 metrekare alan üzerinde yükselen Çamlıbel Sitesi'nde toplam 32 adet daire yer alıyor. Konutların büyüklükleri ise 85 ile 102 metrekare arasında değişiyor. Çamlıbel Konutları projesinin sosyal olanakları arasında bin 192 metrekare sosyal alan, çocuk oyun alanları, sığınak, depo, açık ve kapalı otopark bulunuyor.


 Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Esenyurt Orion Park'ta 48 ay vade farksız taksitle 136 bin TL'ye 1+1

Topkapı İnşaat güvencesiyle Esenyurt'ta hayata geçirilen Orion Park projesinde konutlar 136 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Toplam 368 konuttan meydana gelen Esenyurt Orion Park projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Orion Park Esenyurt projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Serrapark Evleri'nde 145 bin TL'ye hemen teslim 1+1

Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığında Kartal'da hayata geçirilen Serrapark Evleri projesinde konutlar 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Serrapark Evleri Kartal projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 10 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Kartal Serrapark Evleri, 4,8 ve 9 katlı 6 bloktan oluşuyor. Serrapark Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise süs havuzu, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kafeler, otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Beylikdüzü Önay Garden'da 149 bin TL'ye 1+1

Önay Grup tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Önay Garden projesinde 1+1 daireler 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Beylikdüzü Önay Garden projesinde toplam 357 konut yer alıyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan prode konut teslimleri hemen yapılıyor. 42 bin 700 metrekare arsa üzerinde yükselen Önay Garden Beylikdüzü projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, buhar banyosu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, cafe, spor alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Esenyurt İnci Palas'ta 149 bin TL

İnci Palas projesi Esenyurt'ta GRD İnşaat güvencesiyle hayata geçiliyor. İnci Palas Esenyurt projesinde hemen teslim konutlar 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. GRD İnci Palas Esenyurt 10 katlı tek bloktan oluşuyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen İnci Palas Esenyurt'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulnuyor. İnci Palace Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında, fitness salonu, çocuk oyun alanları, sauna, otopark, güvenlik, toplantı odası ve barbekü alanları bulunuyor. 


Hemen teslim ucuz daireler 2013!


Asrın Konutları'nda 160 bin TL

Kuran İnşaat güvencesiyle Esenyurt'ta inşa edilen Asrın Konutları'nda fiyatlar 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Esenyurt Asrın Konutları projesinde kalan tutar için ise banka kredisi kullanılabiliyor. 14 katlı tek bloktan oluşan Asrın Konutları Esenyurt projesinde toplam 254 daire yer alıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. E-5 ve E-6 otoyollarına yakın mesafede konumlanan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, Türk hamamı ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön