29 / 04 / 2024

Hep İstanbul Konutları satış ofisi!

Hep İstanbul Konutları satış ofisi!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Hep İstanbul Konutları satış ofisi bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan evlerin büyüklükleri minimum 70 metrekare, maksimum ise 179 metrekare olarak dizayn edildi.



İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen  Hep İstanbul  Konutları 'nda daire teslimlerinin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Proje 1.424 adet konuttan oluşuyor.


Hep İstanbul Konutları satış ofisi ile 444 8 437 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projede yer alan konutların fiyatları 193 bin TL ile 425 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan Hep İstanbul Esenyurt Evleri 14 sıra bloğu ve 11 yüksek blok olarak yükseliyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden meydana geliyor.


Esenyurt Hep İstanbul 'un ödeme koşulları kpasamında tamamı peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılıyor. Projede yüzde 45 peşin ödeme yapıldığında 27 ay vade farksız taksit imkanı ya da 3 ara ödeme seçeneği sunuluyor.


Hep İstanbul Rezidans 'ın ortak kullanım alanları arasında cafe, açık - kapalı yüzme havuzları, fitness center, bisiklet parkuru, spor alanları, buhar odası, sauna, yürüyüş yolları ve oyun alanları mevcut.


Hep İstanbul adres: Namık Kemal mah. Naşit Bulvarı No:54 Esenyurt / İstanbul


Hep İstanbul Konutları satış ofisi
Telefon: 444 8 437
Web: www.hepistanbul.com.tr
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön