Konut

HEP İstanbul'da daire sahipleriyle yapılan anket sonuçlandı!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen ve İstanbul'da hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nden daire sahibi olanlar ile yapılan anketten çok ilginç sonuçlar çıktı.

HEP İstanbul ile şu ana kadarki en büyük projesini inşaa eden Tekfen Emlak Geliştirme’nin, ‘Ulaşılabilir fiyata, kaliteli konut’ anlayışının karşılığını aldığı anket sonuçlarında görülüyor. Satışa çıkmasıyla birlikte kısa bir sürede tükenen birinci etabın ardından ikinci etap satışlarını başlanılan projeden daire alanların yarısı, HEP İstanbul’dan aldığı evin ‘ilk evi’ olduğunu söyledi.


Anketin, 238 daire sahibi ile yapıldığını belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, anketten çıkan bu sonucun kendilerini de çok mutlu ettiğini belirterek, “HEP İstanbul projesini tasarlarken, bir yandan Tekfen kalitesi ile birlikte ‘iyi yaşam’ sunmayı, bir yandan da daire sahibe olmak isteyenler için ulaşılabilir bir proje olmasını hayal etmiştik. Anket sonuçlarından çıkan ‘İlk evimi HEP İstanbul’dan aldım’ sonucunun da bunun ispatı olduğunu görüyoruz” diye konuştu. 


www.hepistanbul.com.tr