Konut

Hep İstanbul’da inşaat devam ediyor! 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve 1.424 konuttan meydana gelen HEP İstanbul Projesi’nin Ocak ayında başlanan inşaatı hızla devam ediyor.

Lansman tarihinden bu yana ev sahibi olmayı düşünenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan 1424 konutluk HEP İstanbul, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında gösterilen Beylikdüzü-Esenyurt-Avcılar hattının kesişim noktasında yer alıyor. 


Ocak ayının başında inşaatına başlanan HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Yapımı hızla süren HEP İstanbul, Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar bölgelerinin tam kesişim noktasında, E-5 ve TEM bağlantı yolunun kesiştiği noktada yer alan “Hayatımın Evi Projesi” 11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1424 daireden oluşuyor. Ekim ayında lansmanı gerçekleştirilen ve birinci etap satışları kısa sürede tamamlanan HEP İstanbul’da iki etap satışları da hızla devam ediyor. Ocak ayı itibariyle inşaatına başlanan HEP İstanbul’dan daire sahibi olanlar ise  2017 Nisan’da yeni evlerine kavuşacak.


www.hepistanbul.com.tr