Konut

HEP İstanbul’un temeli atıldı! 247 bin TL'ye!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve Esenyurt-Beylikdüzü-Avcılar bölgelerinin kesişiminde yer alan HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Projede fiyatlar 247 bin TL'den başlıyor.

11 blokta 1424 daireden oluşan Proje, 500 milyon TL’lik değeri ile hem bölgeye hem de İstanbul’a kazandırılıyor. Geçen yıl Ekim ayı itibariyle satışlarına başlanan ve yoğun ilgiyle karşılanan HEP İstanbul’un yüzde 45’inin satışının tamamlanması Proje’nin başarısını ortaya koydu.


HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nin temel atma töreni Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel ve Tekfen Holding’in üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleşti.


Törende konuşan Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, “1424 konuttan oluşan ve 500 milyon lirayı aşan proje değerine sahip HEP İstanbul’un, hızla gelişen ve geliştikçe değeri artan Esenyurt ilçesine de önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. HEP İstanbul’un yapım aşamasında sağlayacağı istihdam, tamamlandığında ise 5000’e yakın insana ev sahipliği yapacak olması bizim için ayrı bir sevinç kaynağı” diye konuştu. 


www.hepistanbul.com.tr