Beyaz Eşya

Hepsi Burada Haziran'a bomba gibi girdi! Buzdolabı almak isteyenler fiyat araştırmayın bu habere bakın

Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı, Haziran ayında da fiyatları sorgulatılan ürünler arasına girdi. Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunulan Regal Nf 252 Lt No-Frost Buzdolabı uygun ödeme seçenekleri ile web sitesinde ziyaretçilerini bekliyor.Geçmişten bugüne süratle gelişen teknoloji ile beraber buzdolabı türleri de geliştirilerek çok daha profesyone hale getirilir

Buzdolabı, hayat alanlarının vazgeçilemezi olan ürünlerinin başında gelir. Geçmişten bugüne süratle gelişen teknoloji ile beraber buzdolabı türleri de geliştirilerek çok daha profesyone hale getirilir. Soğutucu bölümünün ayarlanabilir cam rafları ile dikkat çeken Regal NF 30010, az enerji sarfiyatı ile beklentilere karşılık veriyor. Buzdolabı modelinin kapak açılış yönüne göre değiştirilebilir.

Bu sayede her sahada kullanım olanağı sunar. Zarif ve modern dizaynı ile öne çıkan Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı fonksiyonları, kullanıcıları mutlu eder. 41 dB ses kuvveti seviyesine sahip olan ürün, bi hayli sessiz çalışarak rahatsızlık vermez. Dondurucu buzluk bölümü bulunan model, ekstra buzlanma olmaz. Buzdolabının dondurucu tarafının net hacmi 60 litredir.

Dikkat Çeken dizaynı Regal Nf 30010 Buzdolabı Dondurucu ve soğutucu olmak üzere çift kapılı olarak dizayn edilen Regal NF 30010 buzdolabı, no frost teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji vesilesi ile besinleri çok daha uzun zaman bozulmadan korumanıza olanak sağlar. Ortalama 167 cm boy ve 54 cm eninde bulunan buzdolabı, ideal boyutta olmasıyla devamlı tercih edilir. Hem dar hem de geniş sahalarda basitçe kullanılabilir.

Kırılmaya mukavemetli ve uzun ömürlü olarak imal edilen temperli cam raflar ayarlanabilir fonksiyonuna sahiptir. Aynı zamanda bu ürün kokuları birbirine karıştırmayan bir yapıda dizayn edililir. Bu özellik kullanıcılar için büyük avantaj sağlar. Buzdolabı kapısının açılış yönünün değiştirilebilir olması da kullanışlılığını yükselten özelliklerinden biridir. Dilerseniz Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı yorumlarını inceleyerek tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Kullanıcılar vesilesi ile yapılan paylaşımlar, daha bilinçli bir seçim yapmanıza olanak sunabilir.

Besinleri Uzun Süre Muhafaza Eden Regal No-Frost Buzdolabı

NF 30010 buzdolabı, donanımında olan nem kontrol düğmesi ile avantaj oluşturur. F sınıfı enerji kategorisinde bulunan Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı LED aydınlatma tipine sahiptir. Derinliği 63 cm olan modelin dondurucu bölüm hacmi toplam 60 Lt olarak sizayn edilmiştir. Soğutucu kısmıdan ayrı bir şekilde dizayn edilen buzluğunda besinleri muhafaza edebilir ve istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Besinlerin taze kalmasını sağlama fonksiyonu ile emniyetli kullanabilirsiniz. Beyaz renkte imal edilen buzdolabı, her mutfak dekorasyonuna uyum sağlar. Modern ve zarif atsarımı ile bulunduğu hanın tüm havasını değiştirebilir.

REGAL BUZDOLABI 02 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Regal No-Frost Buzdolabı satış fiyatı: 11.500,00 TL

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 02 Haziran 2023 tarihinde saat 23:03'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.25 Türk Lirası, euro 22.75 Türk Lirası, altının gramı ise 1369 Türk Lirası değerinde.

Bunu yapmayan herkes ceza yemişti! Müjdeli haber geldi! 2000 TL geri yatırılıyor

Çok kazanmak istiyorsanız bu uyarıyı dikkate alın! Dolar mı, altın mı? Uzman isim yatırımcıyı ikaz etti

Bakanlıktan son dakika duyurusu geldi! 18 yaşı doldurduysanız müjde! Aylık 3.336 TL maaş alacaksınız