Perakende

Hepsi burada Şubat'ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32'li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Hepsi burada marketlerde en çok zam gelen ürünler arasında olan tuvalet kağıdına müşterilerine özel kampanya yapıyor. ''Hemen al sonra öde'' avantajı kapsamında tuvalet kağıdının fiyatını merak edenler bu haber sizin için.o günden bu güne fiyatları çok düşmeyen tuvalet kağıdında Hepsi Burada Şubat ayı bitiminde kampanya yaparak insanların ulaşmasına vesile  oluyor

Enflasyonun yukarı ivme yakaladığı Pandemi döneminde en çok satlan ve dolayısı ile en çok zam yapılan ürünler arasındatuvalet kağıtları verdı. o günden bu güne fiyatları çok düşmeyen tuvalet kağıdında Hepsi Burada Şubat ayı bitiminde kampanya yaparak insanların ulaşmasına vesile  oluyor.

Tuvalet kağıdı ve yüz mendili kağıt hamurundan yapılır ve her ikisi de tek kullanımdan sonra atılmak üzere tasarlanmıştır,  ancak ortak noktaların çoğu burada sona erer. Yüz dokusu tuvalet kağıdından daha pürüzsüz bir yüzeye sahiptir, bu da ciltte daha yumuşak bir his uyandırır.

Ve yüz dokusu genellikle burun sümkürme deneyimini daha keyifli hale getirmek için tasarlanmış losyonlar ve kokularla emprenye edilir .Peki tuvalet kağıdını veya yüz mendilini (veya başka herhangi bir şeyi) sifonu çekmenin hükmü nedir? Sadece tuvalet kağıdı gidere gitmeli.

Tuvalet kağıdında genellikle bu eklentiler bulunmamakla birlikte, yüz dokusunda olmayan önemli bir özellik vardır. Tuvalet kağıdı,  bir ila dört dakika arasında değişen bir süreçte suda kolaylıkla çözünür. Tuvalet kağıdının çabuk çözünme nitelikleri , borulardan veya septik sistemlerden geçmesine ve belediyenin kanalizasyon arıtma tesislerinde işlenmesine yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Buna karşılık, yüz dokusu genellikle dokunun şeklini korumasına yardımcı olan kimyasal bir bağlayıcı ile aşılanır. Islak mukavemete sahiptir, böylece burnunuzdan üflediğiniz şeye maruz kaldığında dağılmaz. Bu özellikler burun üfleme için kullanışlı olsa da, dokunun şeklini korumasına yardımcı olma yeteneği borular, septik sistemler ve su arıtma tesisleri için kötüdür. Yüz dokuları tuvalet kağıdı kadar kolay çözünemeyeceği için tuvalete atılmamalıdır.

 

Tuvalet kağıdı ile banyo mendili arasındaki fark nedir?

Hem tuvalet kağıdı hem de yüz mendilinin tek kullanımdan sonra atılması gerekiyor ve daha da önemlisi tuvalet kağıdı suda kolayca çözünürken dokular çözülmüyor.

Yıkanabilir mendillerden diş ipine kadar her şey, gidere giderse ev borularında veya su arıtma tesislerinde pahalı sorunlara neden olma potansiyeline sahiptir.

SOLO TUVALET KAĞIDI 20 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Solo 32'li Tuvalet Kağıdı Satış Fiyatı 149,90 TL

Kaynak : hepsiburada

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Şubat 2023 tarihinde saat 00:43'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.81 Türk Lirası, euro 20.06 Türk Lirası, altının gramı ise 1114 Türk Lirası değerinde.

Yeni hafta.. yeni ürünler.. yeni indirimler! BİM yenbi haftaya bomba indirimlerle giriyor!

Emeklilerin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

ING bank harika bir kampanya duyurdu! Market alışverişlerinize ortak oluyor