Beyaz Eşya

Hepsi Burada'dan çılgın çamaşır makinesi teklifi! Son 3 gün kaldı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Hepsi Burada'nın 2022 kampanyaları devam ediyor. Bosch markasının WGA142X1TR modeline sahip olmak isteyenler, sitenin sunduğu avantajlara sahip olabilirler. Peki Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 ne kadar? İşte kampanyanın detayları.Yılbaşı öncesi kaçırılmayacak bu fırsatı çamaşır makinenizi yenilemek istiyorsanız değerlendirmenizi öneririz


Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir Çamaşır Makinesin, 1285 TL ödeyerek 9 ayda almanızı sağlıyor. Yılbaşı öncesi kaçırılmayacak bu fırsatı çamaşır makinenizi yenilemek istiyorsanız değerlendirmenizi öneririz. 

Otomatik Leke Çıkarma Opsiyonu: Doğru leke için doğru yıkama.

Bosch Çamaşır makinesinin lekelere karşı allerjisi var.Otomatik leke çıkarma tercihini, herhangi bir ön üretim yapmanıza gerek içinde tam 16 farklı lekenin yok olma imkanı sağlıyor. 

çay,yağ yada aklınıza ne gelirse artık korkmayın,en sık rastlanan 16 farklı lekeyi özelliğinden sıkılabiliri ile örneğin. İyileştirmeden önce lekelenmenin bitmesi kafi. Makineniz, çamaşırınızdaki lekeye uygun yıkama ayarları, devrini ve suda hazırlık ayarları, hangi lekeyle nasıl hazırlıklarını otomatik olarak, tüm temizlik malzemelerini son konfigürasyonları girer.Peki Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 ne kadar? 

EcoSilence Drive: Uzunluk ve ekstra toplama ünite.

Enerji tasarrufu, mukavemet, ıssız olacak kadar sessiz ve güçlü. Çevre dostu özelliklerini optimum oranda indirir ve sessizce işini halleder.  EcoSilence Drive motorluBosch Çamaşır makinesi uzun ömürlüdür, mükemmel sessizlik sağlar ve 10 yıl motor garantilidir.

AllergyPlus: Giysilere karşı hassas. Cildinize karşı hassas.

Tam yıkamayan gelişmek koleksiyonuna ve terbiye gibi özdllikler taşırlar. İşte bunun için Bosch AlgyPlus'ı olumlu etkiler. AllergyP'den satın alınabilir  çok sayıda alerjenini son derece detaylı biiçimde yüksek kapsamlı, daha uzun ve ek durulama uygulanabilir. Bu da içinde daha az polen tüy, tüy ve toz akarı manası taşır. 
Bu program, detay sorunu ve detaylı kişiler için ideal.

SpeedPerfect: %65'e kadar daha az halinde mükemmel temizlik.

SpeedPerfect, vaktinizin az olduğu model için üretilmiş özel bir programdır. SpeedPerfect'ten mükemmel yıkama parçalarından hurda yıkama sürenizi %65'e  kadar azaltabilirsiniz. Bu kadar çok sayıda yıkama programıyla,  çamaşırlarınız ve kumaşlar ile birlikte kullanılabilir. Örneğin, Speed ​​​​Geceye kadar karıştırın, 4 kilograma kadar sadece  45 kişilik yıkama yapabilirsiniz. (*Süre programı farkı Sentetikler için 40°C'de SpeedPerfect olmadan ve eklendikten sonra yapılacak iki ayrı ölçüme göre hesaplanmıştır.

VarioDrum: Kirli, hassas ve bu yıkamalar için harika çözümler sunuyor.

En sevdiğiniz veya narin giyiniz arkaya yıkanarak çıkarabilirsiniz. Patentli, patentli tambur yapısı, onu türyi denkleştiren su ile ve en beğendiğiniz ürünlerinizi,  kırıştırmadan veya esnetmeden hazırlama işlemir. Seçilecek programa bağlı olarak damla şeklindeki ve asimetrik kanatlarla çamaşırhane olarak merkeze doğru doğru 
hareketlerle ilerür. Siz sadece çok kapsamlı bir şekilde bir temizlik sağlamakla, aynı zamanda bütünleyici bir şekilde daha hızlı ve daha kapsamlı bir şekilde bir temizlik de  elde edilirsiniz.

BOSCH WGA142X1TR FİYAT LİSTESİ 23 ARALIK 2022

Bosch WGA142X1TR 9 kg 1200 Devir çamaşır makinesi satış fiyatı: 10.838,68 TL

AYRINTILAR  İÇİN: Hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Aralık 2022 tarihinde saat 14:35'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.68 Türk Lirası, euro 19.83 Türk Lirası, altının gramı ise 1080.13 Türk Lirası değerinde.

Samsung çıldırdı! Katlanabilir Z Fold4 modelinde bomba gibi fırsat... 23 Aralık fiyat listesi

Yük canavarı Hyundai H100'de deprem etkisi! Bu kampanya kaçmaz... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Peugeot Van Rifter'da 2022'nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi