Beyaz Eşya

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Klimalarda avantajlı fiyatları kaçırmayın!

Hepsi Burada Şubat ayında fırsatları bitirmeden devam ediyor. Baymak Inverter Duvar Tipi Klimalarda Hepsi Burada müşterilerine 1216 TL x 9 aya varan Taksitle sahip olabilirisiniz. Hepsi Burada'nın avantajlı klima özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.Hemen hemen her evin ihtiyacı haline geldi

 

Her mevsim işlevini yitirmeyen klimalar yaz ve kış mevsimleri için uygun dizayn ediliyor. Hemen hemen her evin ihtiyacı haline geldi. Ekonomik fiyatların araştırması yapılırken limalarda evlerin vazgeçilmezi haline geldi.


İnverter Özelliği İle Sezon Farkına Son Verin

Hava şartları nasıl olursa olsun, iki yönlü işleve sahip inverter klima size her mevsim istediğiniz sıcaklık şartlarını sunar. 
A++ enerji kalsmanının avantajı racılığı ile, A sınıfı inverter klimalara göre hem ısıtmada hem de soğutmada daha fırsatlı çalışır.


"I Feel" teknolojisi ile hayat sürdüğünüz ortama her daim ygun sadece hissetmek istediğiniz sıcaklığı verir.
Programlanabilir "Timer" fonksiyonu ile ofisiniz istediğinşz sıcaklık seviyesine ulaştığı an uyku moduna alır.
Evinize ideal hava şartlarını taşırken 51 dB ses seviyesi ile oldukça sessizdir.
Öne Çıkan Teknik fonksiyonlar 

Isıtma Kapasitesi (BTU): 9042
BTU (Soğutma Kapasitesi): 9000
Enerji Sınıfı: A++
Ses Seviyesi: 51 dB 
İnverter: Var 
Gizli LED ekranı, hassas sıcaklık kontrolü ve enerji tasarrufu sunan ECO modu ile pratik kullanım imkânı sunar. Baymak yeni nesil inverter klima; 
uzaktan kumandası, garanti belgesi ve iki ünitesi beraber kullanımınıza sunulur. 

İklimlendirme Sektörünün Parlayan Yıldızı

Kadim bir maziye sahip olan Baymak markası, 2013 senesinden bu yana sektöründe Avrupa'nın üçüncü büyük firması olan BDR Thermea içeriğinde üretimini sürdürür.  Türkiye ve dünya pazarına yönelik geniş ürün gamına sahip olan Baymak, üretimde güncel teknoloji olanaklarını kullanır. 

 

Pratik Kullanım Koşulları

Baymak inverter klima, ev ve ofisinizde ferah bir ortam oluşturmak için klima ayarlarıyla sürekli uğraşma zahmetine son verir. Ortam sıcaklığı ve uyku modu için belirlediğiniz seviyeleri sizin yerinize yönetir. Serinlik ve pratik kullanım olanaklarını bir arada görmek için Baymak inverter klimayı tercih edebilirsiniz. 

BAYMAK KLİMA 28 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ

Baymak Inverter satış fiyatı 10.147,00 TL

Kaynak.: www.hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 28 Şubat 2023 tarihinde saat 01:55'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.88 Türk Lirası, euro 20.03 Türk Lirası, altının gramı ise 1103 Türk Lirası değerinde.