Ekonomi

Hepsi Burada'dan muhteşem kampanya! Alcatel telefon alana JBL kulaklıkta indirim... 29 Aralık fiyat listesi

Hepsi burada 2022 bitmeden ziyaretçileri için cezbedici bir kampanyaya imza atıyor. Seçili Telefon Alışverişinize JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığı Siyah %10 İndirimli veriyor. Peki Alcatel telefon ne kadar?Seçili ürünlere indirim yapan firma, Alcatel telefon alana da  JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığını %10 İndirimli veriyor

Yeniyıl heyecanı herkesi sarmışken, meşhur markaların telefon kutularının içinde telefondan hariç hiç bir şey koymazken, ''Hepsiburada''çok cezbedici bir kampanya ile tekrar gündeme geldi. Seçili ürünlere indirim yapan firma, Alcatel telefon alana da  JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklığını %10 İndirimli veriyor. 2022'nin son günlerinde acele edin ve bu fırsatı kaçırmayın.


Alcatel 1 2021 Donanım Detayları

Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) entegreli depolama ve batarya  gibi konularda ücretine nazaran kullanıcılarını mutlu eden değerler sunar.  MediaTek MT6739 yonga setini bünyesinde buljunduran telefonun içinde 4 tane 1.28 GHz ARM Cortex-A53 çekirdek vardır. Çoklu çekirdekli yapısı sayesinde bilgi dağılımını
 dengeli bir halde sonuca ulaştırır. Kullanıcı deneyimini iyi hale getirir. Grafik işlemci olarak PowerVR GE8100 içeren telefon, grafik tarafında da ortalama bir performans sunar. 450 MHz frekansa sahip olan GPU, görüntüleri başarılı bir şekilde üç boyutlu hale gelir. 


28 nm teknolojisiyle üretilen CPU, telefonu günlük kullanım için en makul hale getirir. Maillerinizi kontrol etme, mesajlaşma, telefonda konuşma ya da alarm gibi genel nitelikleri başarılı bir şekilde gerçekleştiren model, bütçe dostu ücreti ile muadilllerinden ayrılır. Ayrıca 16 GB hafızaya malik olduğundan günlük işlemler için yeterli bir performans çıkarır. Peki Alcatel telefon ne kadar?

Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) batarya kuvveti konusunda da kullanıcılarının umduklarına cevap vermeyi başarır. 2000 mAh batarya kapasitesine sahip olan cihaz, laboratuvar ortamında yapılan testlerde ortalamanın üzerinde performans çıkarır. 3G’de konuşma süresi 11 saat ve 4G SIM kart ile konuşma süresi 8 saat olarak ölçülür. Dolayısı ile günlük işlemleri basitçe yapabileceğiniz bir cihaz haline gelir.  Micro-USB girişi üzerinden şarj olan model, değişir bataryaya sahip olmasıyla da kullanıcılarının takdirini alır. Ayrıca Android 11 (Go Edition) işletim sistemi sayesinde basit bir arayüze sahiptir. GPS entegresi sayesinde navigasyon özelliklerine sahip olduğu için telefon üzerinden harita uygulamasını rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Böylece herkes tarafından basitçe kullanılabilir. Maddi durmunuzu zorlamadan makul fiyatlı bir cihaz satın almak istiyorsanız Alcatel 1 2021 16 GB modelini inceleyebilir, aradığınız özelliklere bu modelle ulaşabilirsiniz

Alcatel 1 2021 16 GB Kamera Özellikleri

Alcatel 1 2021 16 GB (Alcatel Türkiye Garantili) kamera konusunda muadilleriyle kıyasa tutulduğundanverimli sonuçlar ortaya koyar.  Alcatel 1 2021 16 GB modelinin arka yüzünde bir ve ön yüzünde bir tane kamera yer alır. Arka kameranın çözünürlüğü 5 MP’dir ve F/2.4 diyafram açıklığına sahiptir.

ALCATEL TELEFON 29 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hepsiburada.com/

Alcatel 1 2021 16 GB satış fiyatı: 1.099,00 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 29 Aralık 2022 tarihinde saat :21:10'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.98 Türk Lirası, altının gramı ise 1093 Türk Lirası değerinde.

Herkes risk altında! Bunu yapmak artık zorunlu oldu

Diğital Türk lirasında büyük adım! İlk ödeme yapıldı

Pandemiden sonra her şey değişti! 2025’e kadar 2 trilyon doları aşacak