Ekonomi

Hepsi Burada'dan reddedilemeyecek teklif! Son 3 gün kaldı... 28 Aralık fiyat listesi

Enerji tüketiminde en tasarruflu imkanı sağladığını iddia eden marka ev hanımları tarafından ilgi ile karşılandı. Hepsi Burada'nın alışveriş kredisi kapsamında  388,71 TL'den başlayan fiyatla  sahip olmak için haberimize gözatın. Bulaşıkları en temiz haliyle çizmeden yıkama noktasında iddia sahibi olam marka, fiyat avantajlaı ile de öne çıkıyor

Samsung DW60M5052FS bulaşık makinesi hayatı kolaylaştırmak adına bünyesinde bir çok inovatif özellikler bulunuyor. Bulaşıkları en temiz haliyle çizmeden yıkama noktasında iddia sahibi olam marka, fiyat avantajlaı ile de öne çıkıyor.Samsung Electronics, sürekli olarak geleceği yeniden keşfetmeye çalışıyor. Global manada kariyer sahibi olan bir marka olması nedeniyle dünyanın her bölgesindeki insanların daha mutlu olmasını ve sağlıklı bir ömür idame etmesine katkı olacak teknolojileri araştırıp bu inovatif teknolojileri ürünlerinde hayata geçirmektedir. Son derece çeşitli ürün skalasına hayiz bir firmadır. 


Her yeni üründe teknolojik olarak hep yukarıya doğru ivme oluşturan firma bulaşık makinesinde de kalite, konfor, şıklık, bakımından lider konumları zorlamaktadır. Bulaşık makineleri önceleri tek programlı kolay bir yapıdayken şimdilerde gelişen teknolojiyle beraber program sayıları artırılmış, dijital görütü kanallaıyla kolay anlaşılır ve kullanılır bir yapıya bürünmüştür. Her yeni bulaşık makinesinin iç hacmi genişletilmiştir, 


ses güç  oranı azaltılmıştır, yıllık enerji tüketimleri azaltılmıştır, su tüketimleri azaltılmıştır, yıkama süreleri azaltılmıştır. Samsung DW60M5052FS/TR 5 programlı bulaşık makinesi de bu özelliklere sahiptir.Peki Samsung DW60M5052FS bulaşık makinesi fiyatı ne kadar?

 

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Bulaşık Makinesinin Genel Özellikleri

Büyük LED Ekran İle Kolay Program Takibi

Bu bulaşık makinesinde büyük led ekranı yardımıyla program ayarlarını basit bir halde yapabilirsiniz.

Farklı ebatlardaki Bulaşıkları Yerleştirme Kolaylığı İçin Yüksek Ayarı

Üst selesinin iki kademesi vardır. Üst selede büyük kupaları rahatlıkla sığdırabilmek için tek bir hamleyle 5 cm aşağı indirebileceğiniz ya da aşağı seleye iri bulaşıkları, büyük tencere ve büyük tepsileri rahat sığdırabilmek için üst seleyi 5 cm yukarı kaldırabilirsiniz. Tek hamleyle yapılan bu üst sele hareketi işlerinizi basitleştirir.

Vakit Ve güç Tasarrufu etmek için yarım yük programı

Bulaşıkları üst bölme ya da alt bölmeye koyma tercihi yarım yük ayarı ile uygulanır. Miktarı az olan bulaşıklarınızı yıkarken makineniz enerji tasarrufu sağlar.

Hızlı Yıkama Özelliği İle Zamandan Tasarruf (60 dk)

1 saatlik hızlı yıkama programı bulaşıklarınızı daha hızlı yıkama ve kurutma kolaylığı sağlamaktadır. Çok kirli olmayan, beklememiş, az miktardaki bulaşıklar için en uygun programdır. Sadece 60 dakikada hem yıkama hem kurutma işlemini tamamlamış olmaktadır.

Su Durdurma

Su durdurma özelliği ile su taşma sorununu ortadan kaldırıp hemen su boşaltmasına geçer.

 

SAMSUNG DW60M5052FS BULAŞIK MAKİNESİ 28 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.hepsiburada.com

Samsung DW60M5052FS bulaşık makinesi satış fiyatı:  9.047,97 TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 28 Aralık 2022 tarihinde saat :01:55'dE yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.67 Türk Lirası, euro 19.87 Türk Lirası, altının gramı ise 1087.09 Türk Lirası değerinde.

Teknoloji devine vergi şoku! Toplam 98 milyon dolar...

Oppo A74'e Hepsi Burada'dan yeniyıl dokuşu! Bu fiyatı kaçırmayın! 28 Aralık fiyat listesi

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi