06 / 05 / 2024

Hepsiburada Anneler Günü özel indirim kampanyasını duyurdu

Hepsiburada Anneler Günü özel indirim kampanyasını duyurdu

Dijital satış platformu hepsiburada, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla hazırladığı kampanyalı ürünlerle ilgili açıklama yaptı. Platformda 40'dan fazla kategoride 44 milyonu aşkın ürün tüketiciye sunuluyor.



Online satış platformu Hepsiburada ''Anne sevgisi bir başkadır'' sloganıyla hazırladığı Anneler Günü özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Hepsiburada, satış kanallarında 40’dan fazla kategoride her zevke göre 44 milyonu aşkın ürün bulunduruyor. 

Hepsiburada, Anneler Günü’nde, kampanya, sürpriz fırsat ve farklı zenginlikteki ürün yelpazesiyle herkesin  gönlüne göre bir hediye seçeneği sunuyor.

Kombinlerin ustaları annelere birbirinden farklı stil önerileri, kitap kurdu annelere klasiklerden modern yazarların son eserlerine pek çok kitap alternatifi, bakımlı annelere kendilerini iyi hissettirecek güzellik ürünleri sunan e-ticaret platformu, sevinçlerinin bir parçası olma umuduyla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor.

E-ticaret platformunda yer alan hediye seçenekleri şöyle açıklandı:

Moda tutkunu anneler için saat modelleri, sezonun ruhuna uygun çanta ve ayakkabıları, markaların yeni koleksiyonuna ait giyim ve aksesuarlar seçenekler arasında yer alıyor. Teknolojiyi günlük yaşamına dahil eden anneler için cep telefonu, akıllı bileklik ve akıllı saat modellerini, hediyesini henüz alamamış olanlara “Yarın Kapında” hizmetiyle sunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön