Teknoloji

Hepsiburada Premium'un ilk ayı sadece 1 TL üstelik BluTV'nin hediye!

Hepsiburada, Premium üyeliği ilk defa alacak kullanıcılar için "ilk ay sadece 1 TL" kampanyası sunuyor. Hepsiburada'ya ilk kez abone olan kullanıcılar, ilk ay sadece 1 TL ödeyerek Premium aboneliği avantajlarından yararlanabilecekler

Haziran ayında Premium hizmetini kullanıma sunan Hepsiburada, Premium aboneliği düşünenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Hepsiburada'ya ilk kez abone olan kullanıcılar, ilk ay sadece 1 TL ödeyerek Premium aboneliği avantajlarından yararlanabilecekler.

Hepsiburada'nın bu kampanyası kapsamında, ilk ay 1 TL ödeyerek Premium abonesi olanlar, sonraki aylarda standart ücreti ödeyecekler. Tabii, Premium aboneliği istenilen zaman sonlandırılabilecek.

 

Kampanyadan faydalanmak için sınırlı süreniz var!

Hepsiburada'nın 1 TL'ye Premium aboneliği kampanyası, sadece ilk ay için geçerli olup sonrasında abonelik ücreti standart ücret olan 14,90 TL olarak uygulanacaktır.

Hepsiburada Premium üyeliği için ilgili bağlantıya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Webtekno Hepsiburada sayfasını ziyaret ederek özel olarak derlenmiş ürün listelerinden ve Hepsiburada Premium indirimlerinden tamamen faydalanabilirsiniz.

Oyuncu ekipmanları, akıllı telefon aksesuarları ve elektronik ev aletleri gibi ürünlere ihtiyacınız varsa, aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sizin için derlediğimiz ürünleri indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

1 TL’ye Hepsiburada Premium abonesi nasıl olunur?

Hepsiburada'nın Premium abonelik sayfasına erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve açılan sayfada "Premium'a Geç" butonuna tıklayın. Ardından, hesabınıza giriş yapın (henüz yapmadıysanız). Son olarak, kart bilgilerinizi girerek üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. 

https://www.hepsiburada.com/premium

Hepsiburada Premium avantajları neler?

Hepsiburada Premium üyeliği size birçok avantaj sağlar:

280 TL değerindeki oyun Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor!
Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!
En hızlı Android telefonlar duyuruldu! İşte o cihazlar...