Beyaz Eşya

Hepsiburada’da Arzum küçük ev aletlerinde fiyatlar güncellendi! Kampanyalı ürünlerin 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arzum markalı küçük ev aletlerinde Hepsiburada'ya özel hemen al sonra öde kampanyası başladı. Sevilen küçük ev aletleri markası Arzum'un en sevilenleri, hem düşük fiyatlarla hem de şimdi al 1 ay sonra öde seçeneğiyle Hepsiburada'da satışta. İşte, Arzum küçük ev aletleri 28 Eylül 2022 fiyat listesi..Şimdi de Hepsiburada'da satışa çıkan Arzum ürünlerinde hemen al sonra ödemeye başla kampanyası devam ediyor

Arzum küçük ev aletleri uygun fiyatlı oluşuyla tercih ediliyor. Şimdi de Hepsiburada'da satışa çıkan Arzum ürünlerinde hemen al sonra ödemeye başla kampanyası devam ediyor.

Kahve makinelerinde, el blenderlarında, erkek tıraş setlerinde, ürünlerde, mikserlerde, ekmek kızartma makinelerinde, çaycılarda, tost makinelerinde ve daha birçok üründe geçerli olan kampanya için Hepsiburada'yı ziyaret edebilirsiniz.

Peki, Arzum'un hangi küçük ev aletlerinde indirim var? İndirimli ürünler ne kadar? Hepsiburada kampanyasına dahil olan ürünler neler? İşte, Arzum 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

ARZUM KÜÇÜK EV ALETLERİ 28 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ

DETAYLI BİLGİ İÇİN: www.hepsiburada.com

Editör Notu: Bu haber 28 Eylül 2022 tarihinde saat 10.33'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 62 kuruş, euro 17 lira 98 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

TeknoSA’da geçerli Bosch ankastre fırın indirimi için acele edin! Bosch ankastre fırın 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Stoklar tükenmeden cam temizleme makinesi hediyeli Karcher ürünlerinden alın! İşte Karcher 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

İskandinav halıda böyle fiyatlar görülmedi! Kaşmir Halı’da yüzde 56’ya varan indirimle 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jumbo’da 6 bin TL’ye varan indirim fırsatı için acele edin! İşte, Jumbo 26 Eylül 2022 fiyat listesi….