Perakende

Hepsiburada’nın en sevilen Marka Günleri geri döndü! Binlerce ürün inanılmaz uygun fiyatlara…

Hepsiburadanın en sevilen kampanyalarından Marka Günleri başladı. Sık sık kampanyalar düzenleyerek hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturan Hepsiburada kampanyalarına devam ediyor. Daha önce de yapmış olduğu Marka Günleri kampanyasını tekrarlayarak binlerce ürünü indirime soktu. Sevilen Marka Günleri aklınıza gelebilecek her kategori ve markanın indirimlerinden oluşan bir kampanyadır

Peki hangi ürünler indirime girdi? İşte Hepsiburada Marka Günleri fiyat listesi…

 

En sevilen Marka Günleri 1 Eylül itibariyle başlamış olup 11 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Sevilen Marka Günleri aklınıza gelebilecek her kategori ve markanın indirimlerinden oluşan bir kampanyadır.

 

Bugün hepsiburada’da indirime giren markalar Jumbo, Nivea, Lee Wrangler, Bella Maison, Ntional Geographic, Skinfood, Osse Mustang, Güral Porselen, Kiğılı, Ashley Joy, Bambum, Boyner, Ocean Home Textile, Pomellos, Tonny Black ve Nehir oldu. İşte markaların indirim oranları şöyle,

 

Hepsiburada’nın sevilen kampanyası Marka Günleri 11 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek olup indirimlerden faydalanmak için takipte kalmayı unutmayın. Web sitesi veya uygulama üzerinden dileğiniz ürünü indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Hepsiburada’nın mobile özel fırsatlarını kaçırmamak için mutlaka uygulamayı indiriniz.

Her gün yenilenecek indirimlerle gıdadan ev tekstiline, kişisel bakımdan mutfak gereçlerine kadar binlerce ürün indirimli fiyatlarıyla  Eylül’e kadar Hepsiburada’da seni bekliyor. Hesaplı alışveriş için mutlaka bu fırsatı kaçırmayın.