Altın & Gümüş

Her dediği çıkan İslam Memiş "Soygun var" deyip altın yatırımcısını uyardı!

Bir süredir düşüşte olan altınla ilgili üst üste tavsiyeler geliyor. Bunlardan birini de yaptığı tahminlerle öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptı. İşte Memiş'in altın yatırımcısına tavsiyesi...İslam Memiş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kısa vade için dolardan uzak durun! Üzülürsünüz

Son dönemde altın, dolar, gümüş gibi yatırım enstrümanlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kısa vade için dolardan uzak durun! Üzülürsünüz. 17-18 aralığından ona girilmez. Bugünkü soygun piyasasında dünya insanı soyuluyor. Soygun var. Varlıklarınıza sahip çıkın. Evlatlarına miras bırakan son nesiliz." diye konuştu.

Memiş, "Piyasalar kapandıktan sonra ons fiyatlarının daha da gerilemesi, yurt dışı piyasa kaynaklı. Yurt içi piyasada banka makas aralıklarını da göz önünde bulundurup panik yapmayın, malınızı kaptırmayın! Dünyada altın ve gümüşü şuan kim ucuza alıyor? Dolar sahipleri. Doların zirvesi, emtia fiyatlarının dibi. Kim alıyor, neden alıyor? Eylül-Ekim tufanının hazırlığı yapılıyor. Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Dolar endeksi gerilediğinde bu sefer de onslar toparlanacak. Yani, ucuza mal almak yok. Bu süreç tevafuk değil, soygun. Mart’ta savaş var manipülasyonunu gördünüz. O zaman da “manipülasyon var, almayın” dediğimi hatırlarsınız. 2.059’dan 1.782’ye gerilediğine şahit olduk. Bugün de diyorum ki “soygun var, al” eylülde anlarsınız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan İslam Memiş, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan dolar 6 liraya düşecek iddiaları üzerine, "Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış. Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez." şeklinde konuştu. Bu işin bir matematiği olduğunu vurgulayan Memiş, "Kararlar vardır, sistem vardır Mış, muş, miş ile kafa yormayın. Cebinize bakın doğruyu o size söyleyecektir" dedi.

https://emlakkulisi.com/altin-gumbur-gumbur-geliyor-1-gecede-degisen-bu-rakamlari-goren-inanamadi-hemen-7-temmuz-2022-altin-fiyatlarina-bakin/712743