30 / 06 / 2024

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş şimdi de gram altının şifresini verdi! 

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş şimdi de gram altının şifresini verdi! 

Her dediği tek tek çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu kez de gram altının şifresini verdi. İşte İslam Memiş'in yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili peş peşe yaptığı o açıklamalar...



Her açıklaması gündeme bomba gibi düşen Finans analisti İslam Memiş şimdi de artık sayılı günlerin kaldığı temmuz ayı öncesi piyasalara ilişkin son tahminlerini açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladığını ve faizi sabit tuttuğunu belirterek, beklentilerin karşılandığını söyledi.

Açıklamasında 2024 yılının son ayına kadar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz indirimi sinyali olasılığının zayıf olduğunu fakat önümüzdeki Eylül ayında Fed faiz indirirse Merkez Bankası'nın da Eylül ayında faiz indirimi yapabileceğini söyleyen İslam Memiş TCMB'nin Fed'e göre hamle yapacağını dile getirdi.

Peki altın almak için şu an doğru zaman mı? Gram altın ne zaman alınmalı? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in yatırımcıların yakından takip ettiği gram altın ile ilgili yaptığı o açıklamalar...

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş şimdi de gram altının şifresini verdi! 

ALTININ EFENDİSİ İSLAM MEMİŞ GRAM ALTININ ŞİFRESİNİ VERDİ


Haber GLobal'de yer alan habere göre her yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altında 2 bin 600 dolar direncini bekleyeceğini belirterek, eğer bu kırılırsa 3 bin doların da açılacağını söyledi.

Pek çok yatırımcı tarafından yakından takip edilen isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altında yükseliş olduğunu dile getirerek, 2 bin 485 TL'ye kadar yükseldiğini yıl sonu beklentisinin 3 bin 3 bin 500 TL olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada ons altın toparlandığını ve doların da yavaş yavaş yükseldiğini dile getiren Finans Analisti İslam Memiş 2 bin 450 TL ve 2 bin 500 TL aralığında alım yapılabileceğini kaydederek, "2 bin 485'ten de alırdım, kenarda beklerdim." dedi.

 

Borsada göstergeleri 'al' veren hisseler açıklandı! Borsa yatırımcıları dikkat!

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimli arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ev almak için tasarruf etmekten vazgeçen genç, tüketime yöneliyor: Bu durum ekonomiye zarar veriyor! 


Geri Dön