27 / 04 / 2024

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.



Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken, ev, apartman, işyeri, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, arsa, arazi gibi gayrimenkullerin alımına, satımına ve kiralanmasına sözleşme veya ücret karşılığı aracılık etmek. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle mesken, ev, apartman, işyeri, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, , arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek veya işletmek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Gayrimenkul yatırımları konusunda danışmanlık yapmak. Bu amaçları gerçekleştirmek için ; -Şirket için lüzum gösteren tesis,makina ve cihazları , taşıtları ve demirbaşları almak, satmak , devir etmek.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. -Şirket konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında mümessillik , distribütörlük yapabilir. -Şirket konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında fuarlara ve organizasyonlara katılabilir. -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir. Bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. -Şirket maliki bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri gerek kendi borçları için gerekse üçüncü gerçek ve tüzel kişilerin borçları için ipotek edebilir , kefalet olarak verebilir, alabilir, teminat olarak gösterebilir ve alacaklarına karşılıkta menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir, verebilir ve bu ipotekleri fek edebilir. -Amaç ve konusuyla ilgili doğrudan veya dolaylı faaliyet gösteren yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişiler ile yeni ortaklıklar kurmak, kurulmuş şirketlere iştirak etmek. -Satın aldığı veya imal ettiği ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için lojistik hizmetlerini sunmak , ulusal ve uluslararası nakliyecilik faaliyetlerinde bulunmak. -Şirketin maksat ve konusuna giren islerle ilgili yerli ve yabancı sermaye ve ortaklıklarla işbirligi yapmak. Lisans, know-how , franchise, imtiyaz, ihtira beratları , patent telif ve ihtira hakkı , ticaret ünvanı, teknik yardım ve ruhsatlar , ticari ve fabrikasyon markalarını işletmek , imtiyazlarını alameti farikalar ve bunlar için çeşitli fikir ve gayri maddi hak ve kıymetleri iktisap etmek, göstermek, anlaşmalar yapmak, kullanmak , bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara devretmek. Başkalarına ait olanı devralmak , alıp, satmak , üçüncü şahıslara kiralamak ve üçüncü şahıslardan kiralamak , vesaire tasarruflarda bulunmak.
 


Geri Dön