28 / 04 / 2024

Her emlakçının 3 boyutlu portföy sayfası olacak!

Her emlakçının 3 boyutlu portföy sayfası olacak!

3 boyutlu bina uzmanı 3DLocationEarth.com, yeni uygulamaya koyduğu Avantajlı Emlak Paketi ile Google Earth üzerinde 3 boyutlu bir emlak platformu hedefliyor...  



3 boyutlu bina uzmanı 3DLocationEarth.com, yeni uygulamaya koyduğu Avantajlı Emlak Paketi ile Google Earth üzerinde 3 boyutlu bir emlak platformu hedefliyor. 3 ay sürecek kampanya sayesinde ülke genelindeki bütün emlakçılar, istedikleri portföylerini kendilerine özel çok uygun maliyetlerle haritadaki gerçek yerlerinde 3D (3 boyutlu) olarak sergileyebilecek. Avantaj paketini kullanan emlakçılar, yaklaşık 500 milyon kullanıcıya sahip Google Earth üzerinde, 3DLocationEarth.comda ve kendi internet sayfalarında 3 boyutlu olarak yer alırken, yine 3 boyutlu sergiledikleri kiralık&satılık portföyleriyle ilgili konum, m2, fiyat vb. tüm güncel bilgileri dünyayla paylaşabilecek. Uygulama sayesinde artık her emlakçının www.3dlocationearth.com/firmaadi şeklinde 3 boyutlu internet sayfası olacak.



Yayın hayatına başladığı 2008 yılından bu tarafa yaklaşık 40 bin firma ve 3.500ün üzerinde binayı Google Earth üzerine konumlandıran 3DLocationEarth.com, emlak sektörüne sunduğu avantajlı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dünya genelinde Google Earth üzerinde en fazla sayıda 3D binaya sahip tek firma ünvanını elinde bulunduran 3DLocationEarth.com, Mart ayı itibariyle uygulamaya koyduğu Emlak Paketi ile Türkiye genelindeki tüm emlak danışmanlarını 3 boyutlu platformda bir araya getirmeyi hedefliyor.



3DLocationEarth.comun Avantajlı Emlak Paketi sayesinde, emlakçılar, çok uygun maliyetlerle portföylerini 3 boyutlu olarak sergileyebilecek!



Uygulamaya koydukları Avantajlı Emlak Paketi hakkında bilgi veren 3DLocationEarth.com Genel Müdürü Aybars Görpe, bu yeni paket sayesinde, emlak danışmanlarına, çok uygun maliyetlerle portföylerini Google Earth üzerinden 3 boyutlu sergileme fırsatı sunduklarını söyledi.  Hedeflerinin 81 ildeki bütün emlakçıları, Google Earth üzerinden 3 boyutlu dünyaya taşımak olduğunu belirten Görpe, Emlak firmaları, diledikleri portföylerini, bilinen mecralara oranla çok uygun maliyetlerle 3 boyutlu modelleterek, Google Earth üzerine konumlandırabilecek ve portföyleriyle ilgili konum, m2, fiyat, adres vb. tüm bilgileri tüm dünya ile paylaşabilecek dedi.



Türkiyenin neresinde bulunursa bulunsun tüm emlakçılar bu sistemden kolaylıkla yararlanabiliyor. Bunun için kiralık ya da satılık portföylerinin ön cepheden çekilmiş fotoğrafını 3DLocationEarth.coma göndermeleri yeterli. Fotoğraf üzerinden o binanın 3D (3 boyutlu) modeli çıkartılıp sisteme yükleniyor. Bu sayede, emlak danışmanları portföylerini, günlük 500 milyon kullanıcısı bulunan Google Earth üzerinde, haritadaki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak sergileyebiliyor. Yine Türkiyenin tek 3 boyutlu sektör rehberi 3DLocationEarth.com üzerinde de portföyleri 3 boyutlu olarak yer alıyor. Üstelik her iki platformda da kiralık&satılıklarla ilgili diledikleri tüm bilgiyi paylaşabiliyorlar. Ayrıca, kendilerine www.3dlocationearth.com/firmaadi şeklinde ayrı bir internet sayfası tahsis ediliyor. Böylece emlakçılar yalnız kendilerine ait 3 boyutlu bir internet sayfasına da sahip oluyorlar.



3DLocationEarth.comun 3 boyutlu dünyası hakkında daha detaylı bilgi için www.3dlocationearth.com adresini ziyaret edebilir ya da  (0216) 349 84 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Geri Dön