Beyaz Eşya

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.jpg'/> Ütü yapmak ev hanımları için kimi zaman zahmetli ve zorlu bir iştir

 
Ütü yapmak ev hanımları için kimi zaman zahmetli ve zorlu bir iştir. Ancak kıyafetlerinizi jilet gibi ütülemenizi sağlayacak son derece kaliteli, kullanışlı ve pratik bir ürüne sahip olmanız ütü yapmayı kolay bir hale getirir. İşte Fakir buhar kazanlı ütünün özellikleri ve fiyat listesi..

BUHAR KAZANLI ÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Peki buhar kazanlı ütü nasıl bir tasarıma sahiptir? İşte sorunun cevabı ve fiyat listesi
 

 

Çizilmelere karşı dayanıklı olarak üretilen ürünü, titanyum kaplamalı özel tabanı sayesinde uzun seneler boyunca kullanmak olağandır.Ütüde damlamayı önleme ve kirece karşı korunma özelliği de mevcuttur. 
İki litrelik, geniş su haznesine sürekli su eklemeniz de gerekmez ancak su biterse ütü çalışır hâldeyken de su takviyesi yapabilirsiniz. Titanyum kaplamaya sahip, özel tabanlı ürünün buhar basıncı ise 5,5 bardır. 

FAKİR BUHAR KAZANLI ÜTÜ 10 ŞUBAT 2023 GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü : 2.564,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.teknosa.com/

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü : 2.290,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.hepsiburada.com/

Fakir Veronica Buhar Jeneratörlü Ütü  : 1.999,00 TL

Ayrıntılı bilgi için : https://www.carrefoursa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Şubat 2023 tarihinde saat  01.37’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.11 Türk Lirası, euro 20.53 Türk Lirası, altının gramı ise 1153 Türk Lirası değerindedir.

Arzum Saç Düzleştiriciler kaç lira, en ucuza nereden alınır? 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Hairens Fön cihazı Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi