27 / 04 / 2024

Hera Stone House fiyat listesi!

Hera Stone House fiyat listesi!

Firma: Mavi Yapı

Proje: Hera Stone House

Hera Stone House fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Haziran 2016'da gerçekleşmesi öngörülen proje 1,5 dönüm arsa üzerinde yükselecek.



Mavi Yapı imzası ile hayata geçirilecek Hera Stone House'ta yüzde 40 peşin ödemelerde, kalan bedel teslimde ödeniyor. Proje 4 adet taş evden oluşuyor. 


Hera Stone House fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Satış süreci devam eden proje Bodrum Gümüşlük'te inşa edilecek.


Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Bodrum  Hera Stone House  1,5 dönüm arsa alanına sahip. Projenin inşaat çalışmalarının Ekim ayında başlaması öngörülüyor. 


Gümüşlük Hera Stone House'ta açık otopark, koşu parkuru, Türk hamamı, antik yüzme havuzu, gölet, asma bahçesi ve meyve bahçesi, sauna, fıtness salonu, kapalı otopark gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Hera Stone House fiyat listesi!

Alanları minimum 380 metrekare, maksimum 400 metrekare olarak tasarlanan  Mavi Yapı  Hera Stone House 'ta fiyatlar 800 bin Euro'dan başlıyor, 1 milyon 150 bin Euro'ya kadar ulaşıyor. 


Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön