29 / 04 / 2024

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.



Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrezzak Elbekur tarafından kuruldu.

Here İstanbul 34 Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) -Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) -Hukuki danışmanlık hariç olmak üzere; Finansal danışmalık, Gayrimenkul danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Üretim Danışmanlığı, İnsan Kaynakları Danışmanlığı, Pazarlama Danışmanlığı, , Satın Alma Danışmanlığı, Ar-Ge Danışmanlığı, İdari Yönetim Danışmanlığı, Uluslararası İşlemler Danışmanlığı, Bilişim Danışmanlığı, Fizibilite ve İş Planı Hazırlama Danışmanlığı, Anahtar Teslim Fabrika Kurulumu ve Makine Yerleşimi Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Hibe ve Fon Danışmanlığı, Proje Yönetimi Danışmanlığı, Aşağıdakiler başta olmak üzere, yürürlükteki mevzuata uymak şartıyla her türlü malın alım satımını ithalatı,ihracatı ve dahili toptan ve perakende ticaretini yapmak; a)Demir,çelik ve diğer madenler ve bunlardan mamul ürünler,cevher ve diğer madeni mamuller; b)Elektrik telleri ve kabloları,elektrikli,elektronik cihazlar,haberleşme araç ve cihazları ile bunların parçaları; c)Ölçüm aletleri,teraziler,kantarlar,tıbbi ve cerrahi cihaz ve aletler dahil bilumum makine, techizat,araç ve gereçler,her türlü hava,kara ve deniz nakil vasıtaları,taşıtlar ve bunların parçaları; d)Sınai ve zirai maddeler, ilaçlar, kozmetik ürünleri, boya maddeleri, gazlar ve diğer kimyevi ürünleri ile bunların hammaddeleri; e)Gübre ve yem ve bunların hammaddeleri; f)Her türlü gıda maddeleri,yiyecek,içecek,tütün ve benzeri ürünler; g)Elyaflı hammaddeler ve bunlardan mamul ürünler; h)Kauçuk,lastik,deri,kağıt hamuru,kağıt ile bunlardan mamul ürünler ve yan ürünler; i)Çimento hammaddeleri ve kereste ve bunlardan mamul ürünler ve her türlü inşaat malzemeleri; j)Kömür,petrol ve sair yakıtlar ve bunlardan mamul ürünler; k)Canlı hayvanlar,bitkiler ve sair tabii ürünler; Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı)
 


Geri Dön