Kent Haberleri

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak... Altın ile birklikte gümüş fiyatları da yükselmeye devam ediyor

Altın fiyatları atağa geçerken tüm gözler altına çevrildi. Altın ile birklikte gümüş fiyatları da yükselmeye devam ediyor. Tüm uzman ve analistler altının geleceği rekor rakamlarla ilgili açıklamalarda bulunurken dev banka gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. 

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak.

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ RAKAM...

UBS stratejisti Dominic Schnider gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi. Dominic Schnider, bu yıl yüzde 8 artarak, 25,99 dola ons seviyesinden işlem gördüğüne işaret ederek, gümüşün Aralık ayına kadar 29 dolara kadar çıkmasını bekliyor. 

GÜMÜŞ YÜZDE 30 ARTTI!

Schnider, gümüş fiyatları, Mart ayındaki geri çekilmelerden sonra gümüş fiyatının yüzde 30 civarında arttığına işaret etti. Aynı dönemde altın fiyatının yüzde 12 arttığına dikkat çekti.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş/TL kaç lira? Gümüş fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 2 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

2 Mayıs 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştıtrıyor. Gümüşün ons fiyatı 24,73 dolardan işlem görüyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı 15,87 lira satış fiyatı16,84 liradan satılıyor. 

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Dolar 24 saat sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası beklentisini açıkladı! Yer yerinden oynadı!

Euro alalım mı? sorusuna net yanıt geldi! Euro yükselecek mi? Euro/TL bugün ne kadar oldu? 2 Mayıs Euro/TL kuru