Ekonomi

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Son günlerde altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar ise yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu, gümüş mü? sorusuna cevap arıyor. Yatırımcılar yatırım yaparken neye dikkat etmeli? Yatırımcılar ise bu durum karşısında bir hayli kafası karışmış durumda

Altın, dolar euro ve gümüş fiyatları hespi aynı anda atağa geçti. Yatırımcılar ise bu durum karşısında bir hayli kafası karışmış durumda. Yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu yoksa gümüş mü alınmalı? sorusunun cevabını araştırıyor.Yatırım yaparken veya al sat yaparken kazançlı çıkmanın yolları neler? İşte merak edilenler? Altın, dolar euro ve gümüş fiyatlarında son dakika gwlişmeleri neler? İşte tüm merak edilenler...

GRAM ALTIN KAÇ LİRA OLDU?

Gram altın bugün de yükselmeye devam ediyor. Altının gram fiyatı 979 liraya yükseldi. Altının ons fiyatı ise 1852 dolar oldu. 

DOLARDA SON DURUM

Dolar kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Dolar alış fiyatı şu dakikalarda 16,31 lira, satış fiyatı 16,34 lira seviyesinde işlem görüyor.

 

EURO KAÇ LİRA OLDU?

Euro/TL yavaş yavaş yükselip son günlerde atak yaparak rekor seviyelere yaklaştı. Euro/TL alış fiyatı şu anda 17,36 lira, satış fiyatı ise 17,42 lira seviyesinde işlem görüyor.


GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA

Gümüş fiyatı da altın fiyatları ile birlikte yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Gümüş gram alış fiyatı 11,40 lira, gümüş satış fiyatı ise 11,86 lira seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 21,82 dolar seviyesine yükseldi.

Yatırımcılar soruyor: Altın, dolar euro ve gümüş.. hangisine yatırım yapılmalı ve hangisi veya hangileri daha çok kazandırır? Al sat yaparken bile kazançlı çıkacağınız yollar neler? İşte tüm merak edilenler... 

BAKIN KAZANAN KİM OLUYOR! 

Altın dolar, euro ve gümüşde  yatırımcıların kazanacağı bir yol var. Mesela elinizde altın var. Altını dolara  veya doları gümüşe veya euroya çevirmek istiyorsunuz ve bu yolla kazançlı çıkmak istiyorsunuz. Elinizde altın var altın düşüyor dolar yükseliyorsa dolar alabilirsiniz nasıl mı? Altın dolar, dolar altın, altın gümüş, altın euro arasında takas yapabilirsiniz yani parite yapabilirsiniz. Bu şekilde zararlı çıkmayıp kazanan siz olursunuz.

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Ne altın ne de dolar! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı. İlk bahsettiğimde 545 liraydı yıl sonunda 1650 lira olacak

Bomba dolar iddiası kulislerde konuşuluyor: 'Dolarınızı satın!'