Ekonomi

Herkese 50 bin TL kolay kredi müjdesi! Milyonları sevindiren haber geldi!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası'nda maaşı bulunanlara daha düşük faiz tanınırken, müşteri olmayan kişileri çinde kolayca 50 bin liraya kadar tüketicisi kredisi sağlanıyor. İşte ayrıntılar...  Ziraat Bankası tüketici kredisi hesaplamayla kredinizi kaç ayda geri ödeyebileceğini de hesaplayabiliyorsunuz

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55 ile 1,89 arasında değişiklik gösteriyor. Ziraat Bankası tüketici kredisi hesaplamayla kredinizi kaç ayda geri ödeyebileceğini de hesaplayabiliyorsunuz. Devlet kurumu olan Ziraat Bankası, özellikle 

Kovid-19 pandemisinin başladığı günlerden beri tüketici kredisindeki koşullarda esnemeye gitti. Nakite ihtiyacı bulunan kişiler, kredi kartı limitinin yeterli olmaması durumunda tüketici kredisine yöneliyor. Tüketici kredisine yönelen vatandaşlar bankaların yolunu tutuyor. Bu noktada ziraat Banakası tarafından sağlanan tüketici kredisindeki avantajlar ön plana çıkıyor.

Peki Ziraat Bankası kredilerde hangi avantajları sunuyor? Ziraat Bankası'ndan kolay kredi nasıl alınır? İşte 50 bin TL'lik tüketici kredisinin detayları...


 

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından 50 bin Türk Lirası'na kadar tüketici kredisi almak isteyen maaş müşterileri, bankanın mobil uygulaması veya internet şubesi aracılığıyla direkt başvuruda bulunabiliyor. Maaş müşterileri tarafından yapılan kredi başvuruları, kredi puanlarının riskli seviyede görülmezse hızlı bir şekilde onaylanıyor ve kişinin hesabına hemen yatmış oluyor.

Ziraat Bankası'nın maaş müşterisi olmayan kişiler de istenen belgelerle birlikte herhangi bir Ziraat Bankası şubesini ziyaret ederek 'müşteri temsilcisi' bölümünden sıra numarası alarak kolay krediye başvurabiliyor.

Peki Ziraat Bankası kredilerde hangi avantajları sunuyor? Ziraat Bankası kolay tüketici kredisinde faizler ne kadar? İşte ayrıntılar...

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

50 bin Türk Lirası'na kadar kolay tüketici kredisi sunan Ziraat Bankası, başvuruda bulunan vatandaşın banka müşterisi olması veya olmaması ya da maaş müşteri olması kriterlerine göre değişiklik gösteren faiz imkanı sağlıyor. Ziraat bankası tarafından sunulan tüketici kredisi faizleri yüzde 1,55'ten başlıyor ve yüzde 1,89'a kadar yükseliyor.

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ NE KADAR?

Ziraat Bankası'nda 50 bin Türk Lirası'na kadar olan tüketici kredileri için 36 aya kadar, 50 bin Türk Lirası ve daha fazla tutardaki kredilerde 24 aya varan vade fırsatı sağlanıyor. Banka, bireysel kredi kullanan müşterilere hayat sigortası da yapıyor.

Özellikle maaş müşterisi olmayan vatandaşların Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yaparken kredi puanlarının yüksek olması gerektiğini belirtelim. Özel bankaların kredi başvuru şartları düşünüldüğünde yine de Ziraat Bankası'nın daha kolay kredi verdiğini söylemek mümkün.

ZİRAAT BANKASI 70 YAŞ ÜSTÜNE KREDİ VERİYOR MU?

Karar'da yer alan habere göre; Türkiye'de emekli kişilerin büyük bir kısmı emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracılığıyla alıyor. Kredi ihtiyacı bulunduğunda ilk başvuru yapılan bankaların ilk sırasında yer alan Ziraat Bankası, emekli maaşı müşterilerine de kolay kredi imkanı sunuluyor. 60 yaş üzeri, 70 yaş üzeri, 80 yaş üzeri fark etmeden tüm emeklilere, Ziraat Bankası tüketici kredisine başvurma fırsatı tanınıyor. 

ZİRAAT BANKASI TÜKETİCİ KREDİSİ GEREKLİ BELGELER

Peki Ziraat Bankası'ndan kolay kredi nasıl alınır? İşte başvuru için gerekli o evraklar...

- Başvuru formu

- Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi

- Kişinin çalışma haline göre gelir belgesi

- Şubece istenebilecek diğer evraklar

TOKİ'den büyük fırsat! 129 konut ve 145 iş yeri satışa sunuldu!

AK Parti'de kripto varlık toplantısı!

Sektör temsilcilerinden uyarı: Ev fiyatları yüzde 60 zamlanacak!

Dolar devri sona eriyor! Elinde doları olanlar...

Erken emeklilik için kritik tarih! Dilekçe verin, hemen emekli olun!

Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi müjdesi! Benzin ve LPG fiyatları ne kadar düşecek?